Θεοφανία Παπαθωμά: «Δεν έχω ζήσει απαγορευμένο έρωτα, είμαι πιο συντηρητική» – Τα παιδιά και η επιστροφή στα έδρανα

Καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 21/11 η Θεοφανία Παπαθωμά.

Η γνωστή ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά, Μαύρο Ρόδο και υποδύεται την τηλεοπτική Πολυξένη, μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της σειρά, 

«Όταν διαβάζω ένα σενάριο έχω πάντα μία αίσθηση. Μου δημιουργεί εικόνες και μία αίσθηση, αν θα πάει καλά, αν θα αρέσει στον κόσμο… Με το «Μαύρο Ρόδο» ένιωσα ότι είναι το επόμενο σωστό βήμα».

«Μου αρέσει η Πολυξένη ως χαρακτήρας. Δεν την είδα τόσο κακιά. Δεν έχω κάνει τέτοιο ρόλο και όντως, οι αρνητικοί ρόλοι έχουν ένα επιπλέον δέλεαρ, γιατί ταυτίζεται ο κόσμος ίσως λίγο περισσότερο; Είναι πιο ελκυστικοί; Έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον».

Αναφερόμενη στη πετυχημένη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής», στην οποία πρωταγωνιστούσε, τα μόνα κοινά στοιχεία που βρίσκει με το «Μαύρο Ρόδο» είναι ο ανομολόγητος και απαγορευμένος έρωτας.

«Δεν έχω ζήσει απαγορευμένο έρωτα. Είμαι πιο συντηρητική, δεν θα ζούσα ποτέ ένα τέτοιο έρωτα», είπε και συνέχισε: «Δεν τρελαινόμαστε στον έρωτα; Είναι μία μανία ο έρωτας, που είναι δοσμένη από τον Θεό. Αυτό το λέει ο Πλάτωνας. Αν πιστεύει αυτός στον Θεό, πιστεύω κι εγώ», δήλωσε.

Τα παιδιά και η επιστροφή στα έδρανα

Τέλος, η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε και για το πως μεγαλώνουν τα παιδιά της, λέγοντας πως θέλει να νιώθουν ελεύθερα.

«Προσπαθώ να μην τα χειραγωγώ. Θέλω να σκέφτονται με τον δικό τους τρόπο, γιατί πολλές φορές διδασκόμαστε και παραδειγματιζόμαστε από τα παιδιά. Τα παιδιά μας διδάσκουν την αγάπη, την άνευ όρων αγάπη. Μας αγαπάνε πιο πολύ απ΄ ότι εμείς».

Η ηθοποιός παράλληλα επέστρεψε στα έδρανα της Νομικής και παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Συγκριτικό Δίκαιο».

«Είναι μεγάλη μου χαρά που επέστρεψα στα θρανία. Το είχα στο μυαλό μου χρόνια. Είχα την ανάγκη να αποκτήσω πάλι την επαφή με την επιστήμη που σπούδασα», είπε.

Read More

And More