Θεοφανία Παπαθωμά: «Μυστήριο» με την αιφνίδια αποχώρησή της από το θέατρο – Τι συνέβη και αντικαταστάθηκε

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, η θεατρική παράσταση «Κάποτε στο Βόσπορο» έκανε επίσημη πρεμιέρα, με μία απουσία. Η Θεοφανία Παπαθωμά έλειπε από τη μαρκίζα του θεάτρου και έχει αντικατασταθεί από την ηθοποιό Κατερίνα Μάντζιου.

Τι λένε οι… πρώην συμπρωταγωνιστές της

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος υποστήριξε πως η Θεοφανία Παπαθωμά δεν μπορούσε να συνεχίσει, ο Δημήτρης Πιατάς και η Ευαγγελία Μουμούρη είπαν ότι είναι άρρωστη και δεν γνωρίζουν αν θα συνεχίσει.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στη Super Κατερίνα, η Θεοφανία Παπαθωμά ταλαιπωρήθηκε από φαριγγίτιδα, και πλέον είναι καλά. Το συζήτησε με την παραγωγή και αποφάσισαν από κοινού να καθίσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Στη συνέχεια, προτίμησε να δώσει έμφαση στις Άγριες Μέλισσες και να αφήσει το θέατρο, για να μην ταλαιπωρηθεί περισσότερο η υγεία της.

Με τη σειρά της, η Έλενα Πολυκάρπου πρόσθεσε πως δύο ηθοποιοί, συνάδελφοι της Θεοφανίας Παπαθωμά, της είπαν πως η ηθοποιός έχει υπερκόπωση.

Πάντως, όταν η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τους συνεργάτες της για το αν έχει τεθεί θέμα εμβολιασμένων ή ανεμβολίαστων, οι συνεργάτες της ήταν κάθετοι.

Read More

And More