Site icon TLIFE

Θεοφανία Παπαθωμά: Οι Άγριες Μέλισσες, και η ζωή με τα 3 παιδιά της – Τι απαντά για το ντόρο που έγινε με τον σύζυγό της Γρηγόρη Πετράκο! Βίντεο

Την Θεοφανία Παπαθωμά φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», το βράδυ της Πέμπτης. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις περιπέτειες της Βιολέτας στο Διαφάνι που δεν έχουν τελειωμό αλλά και τις συγκλονιστικές εξελίξεις που έρχονται. Σχολίασε όμως και τον μεγάλο ντόρο που δημιουργήθηκε  το τελευταίο χρονικό διάστημα με την ανάρτηση του συντρόφου της, Γρηγόρη Πετράκου σχετικά με τον κορονοϊό. Πώς είναι η ζωή της στο σπίτι με τρία παιδιά!

Δεν ξέρω αν θα κάνω μπότοξ θα το σκεφτώ όταν μεγαλώσω! είπε γελώντας η Θεοφανία Παπαθωμά στην ερώτηση του Γρηγόρη αν θα κάνει κάτι στο πρόσωπό της!

Το κεφάλαιο άντρας: Δεν με ζηλεύουν οι γυναίκες γιατι δεν έχω κλέψει άνδρα. Αν θες τον άνδρα τον κρατάς. Δεν στον κλέβει κανείς. Όταν αγαπάω, αγαπάω με πάθος. Δεν φεύγω εύκολα από μια σχέση. Θέλει δουλειά η σχέση. Όταν έρχεται σε τέλμα είναι γιατί δε δουλεύτηκε. Γιατί μπήκε ο εγωισμός μέσα στη σχέση.

Για τον αν θα παντρευτεί με τον σύντροφό της Γρηγόρη Πετράκο: Για τον Γρηγόρη Πετράκο τον σύζυγό της Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Θα το έκανα μόνο για την ευλογία του θεού.  Είναι μέγα μυστήριο!

Για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου για τον κορονοϊό που δημιούργησαν ντόρο: Δε συνέβη κάτι. Ο Γρηγόρης έκανε μια έρευνα. Δημοσίευσε γνώμες επιστημόνων. Όλος αυτός ο ντόρος μου φαίνεται αστείος. Γιατί να παρέμβη εισαγγελέας, επειδή έκανε αναδημοσίευση κάποιων επιστημόνων; Ο Γρηγόρης δεν είπε καμία δικιά του θεωρία. Επαναλαμβάνω. 

Η Θεοφανία Παπαθωμά για τις Άγριες Μέλισσες, το Γρηγόρη Πετράκο και τα 3 παιδιά της!

Πλέον δεν μπορείς να πας κάπου αν δε φοράς μάσκα. Δεν φοβάμαι τον κορονοϊό. Προσέχω τις συναναστροφές μου, προσέχω το ανοσοποιητικό μου. Μας έχουν κλείσει μέσα τι άλλο να κάνουμε . Εξάλλου η ελευθερία μας είναι εσωτερική δεν είναι εξωτερική. Το καλό είναι με αυτή την ιστορία ότι έχει εξαφανιστεί το άσκοπο και ο καθένας έρχεται κοντά με τον εαυτό του.

Για τον γιο της και τις κόρες της : Ο Αχιλλέας είναι πλέον 14. Παίζει συνέχεια playstation και είναι χαρούμενος. Είναι καλό παιδί δεν με έχει δυσκολέψει, είμαι πολύ τυχερή. Οι άντρες είστε γενικά χαρούμενοι άνθρωποι.Η γυναίκα μέσα στο γάμο συντονίζει χιλιάδες πράγματα ειδικά αν υπάρχουν παιδιά. Ο άντρας αυτό δεν το αντιλαμβάνεται. Είναι τελείως διαφορετικά τα κορίτσια από τα αγόρια. Δεν τους ξεφεύγει τίποτα. Οι κόρες μου έχουν αδυναμία κυρίως σε μένα είναι κολλημένες πάνω μου. Μου ΄χουν χαλάσει δυο νεσεσέρ καλλυντικών. 

Εμένα με νοιάζει να κάνουν αυτό που αγαπάνε. Δεν θα είχα αντίρρηση να γίνουν ηθοποιοί αλλά θα ήθελα να το κάνουν στο εξωτερικό με καλύτερες συνθήκες.

Για τις Άγριες Μέλισσες: Είμαι πολύ χαρούμενη. Αλλά αν δεν πάει τρίτη χρονιά, που θα βρεις κάτι ανάλογο!Αυτή η ομάδα είναι δυνατή και μπορεί να γράψει και για τρίτη χρονιά. O Μιλτιάδης δε βλέπω να γίνεται καλά. Αυτό έχει πάρει το αυτί μου, είπε η ηθοποιός για τη δημοφιλή σειρά του Ant1

© 2024 tlife.gr