Θεοφανία Παπαθωμά: Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, το εμβόλιο του κορονοϊού και ο Γρηγόρης Πετράκος

Η Θεοφανία Παπαθωμά παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και αναφέρθηκε στις εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες“, στον ανταγωνισμό με το Survivor, στο εμβόλιο του κορονοϊού αλλά και στον αγαπημένο της Γρηγόρη Πετράκο.

Για τις Άγριες Μέλισσες: “Αυτό το σίριαλ είναι ευλογία και για εμάς που το γυρίζουμε και για τον κόσμο που το βλέπει. Εύχομαι να συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά. Έχω ακούσει τα σπόιλερ που λένε ότι η Βιολέτα παντρεύεται τον Μιλτιάδη. Θα ήθελα ο ρόλος μου να καταλήξει έτσι γιατί η πολύπαθη Βιολέτα κάπως πρέπει να ηρεμήσει, να αποκατασταθεί, γιατί αν της φύγει και ο Μιλτιάδης τι θα γίνει;

Προς το παρόν ο Βόσκαρης θέλει να εξαφανίσει την Ελένη από το Διαφάνι, θα την ερωτευτεί κρυφά; Οι αδερφές Σταμίρη έχουν τραβήξει πολλά. Μου αρέσει όμως αυτή η σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω, ταιριάζουν! Αρραβωνιάστηκε και ο Λάμπρος με την Λενιώ, όλα πάνε καλά. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος αγαπιούνται πολύ. Και να φύγει η Ασημίνα θα ξαναγυρίσει, λέω εγώ τώρα. Του χρόνου ίσως η Βιολέτα να κάνει ένα παιδί με τον Μιλτιάδη, γιατί όχι;”.

Για το Survivor: “Δεν φοβόμαστε τον ανταγωνισμό, τον έχουμε κερδίσει σε όλα τα επίπεδα”.

Για το εμβόλιο του κορονοϊού: “Δεν έχω σκεφτεί αν θα κάνω το εμβόλιο. Εκείνη τη στιγμή αποφασίζει ο καθένας το καλύτερο για τον εαυτό του και τους γύρω του”.

Για τον Γρηγόρη Πετράκο: “Γενικά είμαι βράχος στους ανθρώπους που αγαπώ και για να αγαπάς τον άλλον πρέπει πρώτα να αγαπάς τον εαυτό σου, άρα πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας”.

Read More

And More