Θεοχάρης Ιωαννίδης: Απαντάει πρώτη φορά για τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα – «Δεν έχω πει ποτέ τη γνώμη μου»

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχτηκε στο αποψινό Night Out τον Κώστα Τσουρό. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός ρώτησε την γνώμη του δημοσιογράφου για τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα στην εκπομπή του, οι οποίες είχαν προκαλέσει αντιδράσεις λόγω της μεγάλης αυτοπεποίθησης που έδειξε ο πρώην κριτής του GNTM.

Τότε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης θέλησε να τοποθετηθεί πρώτη φορά δημόσια για τον χαμό που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα στην περσινή σεζόν του Night Out.

«Δεν έχω πει ποτέ τη γνώμη μου. Ο Γιώργος Καράβας δεν είχε ίχνος έπαρσης, ήταν μια ερώτηση που έγινε σε μια φάση που ήμασταν πολύ χαλαρά. Απάντησε με ειλικρίνεια, αισθάνομαι. Πραγματικά στο λέω και στο τονίζω, τον θαύμασα γιατί εξέφρασε ένας άνθρωπος την επιθυμία του, το όνειρό του και είχε την αυτοπεποίθηση να το πει ανοιχτά και δημόσια. Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να παρεξηγηθείτε» απάντησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

 

«Φίλε μου πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό» είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες ο Γιώργος Καράβας στο Night Out.

Read More

And More