Θοδωρής Αθερίδης: «Αντιμετωπίζω τις κρίσεις με πανικό, προσπαθώ να ενώσω την ψυχή με το μυαλό»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων, μίλησε για τις κρίσεις πανικού

«Τις κρίσεις τις αντιμετωπίζω με πανικό. Προσπαθώ να ενώσω την ψυχή με το μυαλό γιατί κανένα από τα δυο, από μόνο του, δεν μπορεί να κάνει δουλειά. Ο σωστός συνδυασμός είναι αυτός παράγει ουσιαστικά αποτελέσματα. Πάθαινα κρίσεις πανικού και έκαναν και αυτές τον κύκλο τους», είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Και συνέχισε: «Κοιτάξτε τώρα, μεγαλύτερες… Δεν έχω βρεθεί σε κάποιο ναυάγιο ώστε να κινδυνεύει η ζωή μου, δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας . Δόξα τω Θεώ. Άρα οι δικές μου μεγάλες προκλήσεις είναι οι συνηθισμένες, αυτές που έχουν οι συνηθισμένοι άνθρωποι. Απογοητεύσεις πιθανότατα στη δουλειά μου να εναλλάσσονται με επιτυχίες, στο οικογενειακό περιβάλλον να περνάω κρίση, με φίλους να μαλώσω. Δεν έχω να θυμηθώ κάτι σοβαρότερο από αυτό, γι’ αυτό και θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο».

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης στη συνέχεια, εξέφρασε τη θετική του άποψη για το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, λέγοντας: «Το Ζάρι μού φαίνεται καταπληκτικό, πολύ ωραίο! Μου αρέσει πάρα πολύ. Εντάξει, ποίηση κάνουμε και στον καθένα πρέπει να «λέει» αυτό που καταλαβαίνει. Αυτό που καταλαβαίνει ο καθένας, αυτό του «λέει». Το βίντεοκλιπ είναι επίσης πολύ ωραίο, πολύ καλά σκηνοθετημένο. Όλα είναι η Ελλάδα μας, και αυτά και τα άλλα, οπότε ό,τι εμπεριέχει αυτό το σύνολο είναι Ελλάδα. Πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά, μέσα στην τριάδα σίγουρα» συμπλήρωσε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Read More

And More