Θοδωρής Αθερίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του δεύτερου εγγονού του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ώρες η Φωτεινή Αθερίδου, καθώς το πρωί της Τρίτης 16/5 έγινε μητέρα για δεύτερη φορά.

Η νεαρή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της, με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και πλέον, ανυπομονούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους, όπου εκεί βρίσκεται και ο μεγαλύτερος γιος τους, ο οποίος περιμένει να γνωρίσει τον αδελφό του.

Λίγες ώρες μετά την γέννα της Φωτεινής Αθερίδου, ο πατέρας της, Θοδωρής Αθερίδης, μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και μεταξύ άλλων είπε: «Είμαστε μια χαρά, νιώθουμε τέλεια. Η γέννηση ενός παιδιού είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού. Ακόμα δεν έχω κάνει κάποιο δώρο στα παιδιά, θα βγούμε και θα το κανονίσω», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Για την επιστροφή του Γιώργο Κιμούλη στο θέατρο, ο Θοδωρής Αθερίδης σχολίασε: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι στην δουλειά, γεμίζει το θέατρό του, αφήστε τον κόσμο να κάνει ότι θέλει. Εγώ τον αγαπάω τον Κιμούλη, να τον ξε-αγαπήσω δεν γίνεται. Εννοείται ότι θα συνεργαζόμουν με τον κύριο Κιμούλη δεν μου έχει κάνει κακό. Μόνο αγάπη και αλληλοσεβασμό έχουμε εκφράσει ο ένας στον άλλο».

Read More

And More