Θοδωρής Αθερίδης: «Παίρνω αντικαταθλιπτικά τα τελευταία τρία χρόνια»

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Θοδωρής Αθερίδης την Τρίτη 21/11.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που ήρθε αντιμέτωπος από πολύ νεαρή ηλικία.

«Όσο περνούν τα χρόνια έχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι κρίσεις πανικού έχουν βιολογικό υπόβαθρο. Εγώ έπαθα την πρώτη στα 15 μου. Τα ίδια προβλήματα που αντιμετώπιζα εγώ, αντιμετώπιζαν και οι φίλοι μου. Το δικό τους αυτί δεν ίδρωνε, εγώ ήμουν πολύ φοβιτσιάρης», είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Ξαφνικά στα 15 μου έπαθα μια απέχθεια προς την βία, ενώ πριν ήμουν μέσα στη βία. Για να κοινωνικοποιηθώ με τα παιδιά της πλατείας και να τους δείξω ότι είμαι μάγκας, πήγαινα σε ένα παιδί τυχαίο, του έριχνα μια μπουνιά και μετά κρυβόμουν. Η μεταστροφή ήταν απίστευτη, έπαθα μια απίστευτη απέχθεια προς την βία. Ως φυσική συνέπεια άρχισαν οι πανικοί, η ενδοσκόπηση, άλλαξα παρέα και κάπως έτσι έγινε», συμπλήρωσε ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Μετά τις πέντε με έξι φορές που το έπαθα, το κατάλαβα ότι ήταν κρίση πανικού και στην πορεία μάθαμε ότι λέγεται έτσι και επιστημονικά. Μετά έκανα ομοιοπαθητική και μου πέρασαν όλα. Μετά δεν το τήρησα. Τρία χρόνια παίρνω αντικαταθλιπτικά και δυστυχώς ομολογώ ότι σε εμένα λειτουργούνε. Δεν είχα ψυχολογικά, είχα πονοκεφάλους και αυτό ήταν 24ωρο. Διαγνώστηκα με αγχώδη διαταραχή», κατέληξε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Read More

And More