Θοδωρής Φραντζέσκος: «Η οικονομική καταστροφή των γονιών μου με ωρίμασε»

Ο Θοδωρής Φραντζέσκος βρέθηκε στο Στούντιο 4 μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη δύσκολη περίοδο των νεανικών του χρόνων.

Ο γνωστός ηθοποιός, όπως παραδέχτηκε, ήρθε αντιμέτωπος με ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά του, όταν η οικονομική κρίση “χτύπησε” την οικογένειά του.

«Το καλό σε μένα ήταν ότι σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση μπαίνεις σε μια διαδικασία σκέψης όπου ωριμάζεις, δεν παύει όμως μια καταστροφή να είναι καταστροφή. Αυτό το λέω τώρα, τότε ήμουν μέσα σε ένα σοκ όπου δεν υπήρχε τόσο πολύ η αίσθηση του τι γίνεται, απλά ήταν μια αλλαγή.

Δεν το βιώνεις όταν είσαι στην ίδια την κατάσταση μέσα. Δημιουργείται ένας μηχανισμός επιβίωσης μέσα σου όπου σε κάνει να παλεύεις. Από εκεί και πέρα, όταν χαλαρώσει λίγο το πράγμα, μετά μετρά τις πληγές σου», εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Φραντζέσκος.

Όσο για τον χωρισμό των γονιών του, ανέφερε: «Έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι στο οποίο ζούσαμε. Φύγαμε και πήρα μόνο το μαξιλάρι μου, τώρα που το λέω βέβαια έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια (…) Υπήρξε μια έντονη αναταραχή, είχαν χωρίσει οι γονείς μου μετά από αυτό το γεγονός», δήλωσε ο ηθοποιός καλεσμένος στο Στούντιο 4.

Read More

And More