Θοδωρής Μαραντίνης: «Όταν μεγαλώνεις μόνος σου τα παιδιά, καταλαβαίνεις ότι είναι ζόρικο»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο frontman του συγκροτήματος, Onirama, μίλησε για την προσωπική του ζωή, για τους γιους του, αλλά και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, με αφορμή τις εμφανίσεις του σε γνωστή μουσική σκηνή. 

«Την περίοδο που είχαμε τον κορονοϊό με ζόρισαν τα οικονομικά μου σκέφτηκα ότι θα πρέπει να έχω και δεύτερη πηγή εισοδήματος. Τον τελευταίο καιρό ήρθαν διάφορα στη ζωή μου που με ζόρισαν, από την αλλαγή στην προσωπική μου ζωή, θέματα υγείας και οικονομικά. Πέρασα ένα σοκ. Πλέον με νοιάζει να μπουν σε τάξη τα επαγγελματικά μου και τα οικονομικά μου», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης. 

Όσον αφορά στα σχόλια που έχει δεχτεί για την προσωπική του ζωή, ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε: «Το τελευταίο διάστημα δέχομαι πιο έντονη κριτική για τα προσωπικά μου. Έχω γίνει πιο ανθεκτικός, ώστε να διαφυλάξω κυρίως τα παιδιά μου. Το κοινό με ξέρει και έχει δει ότι τόσα χρόνια δεν έχω ασχοληθεί με κουτσομπολιά και ίντριγκες. Όταν παρεμβαίνω σε κάτι σημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικό για εμένα». 

Κλείνοντας ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρθηκε και στα παιδιά του, λέγοντας: «Τις ημέρες που έχω τα παιδιά εγώ αναλαμβάνω τα πάντα στο 100%. Το πρόγραμμά τους, το φαγητό τους, το σχολείο, τις δραστηριότητές. Όταν μεγαλώνεις μόνος σου τα παιδιά, καταλαβαίνεις ότι είναι ζόρικο αλλά και πολύ ευχάριστο». 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164