Θοδωρής Παπαλουκάς: Ο γάμος, η ζωή με την 6χρονη κόρη του και η εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές

Για τη ζωή του σήμερα αλλά και τις έντονες στιγμές του στο μπάσκετ, μίλησε ο Θοδωρής Παπαλουκάς στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη.

Κάνοντας τον απολογισμό για τις ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές της πορείας του: «Πέρασα μια περίοδο όπου δεν είχε όρεξη να σηκωθώ από το κρεβάτι, τα έβρισκα όλα ανούσια», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

«Κάποια στιγμή είχα καβαλήσει το καλάμι αλλά συνέβη σε ήπιο επίπεδο. Όταν ξαφνικά μπορείς να αγοράσεις, ό,τι θέλεις, ανά πάσα στιγμή και είσαι από μια μικροαστική οικογένεια, παίζει ρόλο. Αν είχα ξεκινήσει στα 17 την καριέρα μου δεν ξέρω πώς θα είχα αντιδράσει», πρόσθεσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Μιλώντας για τον ρόλο του ως πατέρας: «Προσπαθώ να είμαι δίκαιος στη ζωή μου. Νομίζω με βοήθησε πολύ το γεγονός ότι έγινα μπαμπάς στα 40.  Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ, δεν έχω υψώσει ποτέ φωνή. Το λέει και η ίδια η κόρη μου. Κάνω πράγματα που θεωρώ θα τη βοηθήσουν, ώστε να γίνει καλύτερος άνθρωπος, από αυτό που θα γινόταν», είπε ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Ενώ τέλος αναφέρθηκε και στον γάμο του με την Βασιλική Τσεκούρα: «Είμαστε 15 χρόνια μαζί τώρα και τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ότι τα φανταζόμουν. και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

Read More

And More