Θοδωρής Ρακιντζής για Αφροδίτη Γραμμέλη: «Αμφισβητεί την ιεραρχία, νομίζει ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη»

Η δήλωση της Αφροδίτης Γραμμέλη για τους παρουσιαστές «αυτοκράτορες» που δεν δίνουν χώρο και λόγο στους συνεργάτες τους, σχολιάστηκε έντονα στο «Πρωινό ΣουΣού».

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ρακιντζής ο οποίος βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του Open, σχολίασε τις ατάκες της δημοσιογράφου, Αφροδίτης Γραμμέλη στο «Mega Καλημέρα» κατηγορώντας τη πως πολλές φορές αμφισβητεί την ιεραρχία των τηλεοπτικών εκπομπών.

«Εδώ υπάρχει μια μεγάλη παρεξήγηση. Επειδή όλοι έχουμε λόγο καθισμένοι σε ένα πάνελ και λέμε πράγματα, ξαφνικά κάποιοι αισθάνονται Μενεγάκη. Θα πρέπει να ξέρουμε το εξής: Ο παρουσιαστής έχει τον τίτλο της εκπομπής επάνω του και μαζί μπαίνει, μαζί φεύγει, ή επιτυχημένα, ή αποτυχημένα. Όλοι οι άλλοι γύρω γύρω είμαστε στη χημεία της», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Ρακιντζής. 

«Ο παρουσιαστής και η παρουσιάστρια χρεώνονται τα πάντα. Δεν μπορώ εγώ να το παίζω Αρναούτογλου, όταν εγώ είμαι υπό της Τσολάκη. Δεν είμαι παρουσιαστής», είπε ο Θοδωρής Ρακιντζής ο οποίος φιλοξενείται στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

«Υπάρχει ιεραρχία. Η Γραμμέλη την αμφισβητεί, νομίζει ότι είναι η Μενεγάκη», είπε με τον Δημήτρη Μηλιόγλου να διαφωνεί στην πρωινή παρέα του Open.

Read More

And More