Αφροδίτη Γραμμέλη για Γιώργο Λιάγκα: «Βαρέθηκα να είμαι σε μια τηλεόραση που ο παρουσιαστής είναι ο αυτοκράτορας»

Αφορμή για σχολιασμό από το Mega Καλημέρα στάθηκαν τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη χθεσινή του εκπομπή για το “ελάφι που μιλάει”. Μετά την προβολή του βίντεο με τα όσα ανέφερε ο παρουσιαστής του ANT1, η Ελεονώρα Μελέτη αναρωτήθηκε, «Εγώ θα ξεκινήσω με την απορία μου, ποιο είναι το ελάφι;».

«Το ελάφι, αν τα βάλουμε κάτω, θα πρέπει να είναι ή η Δούκισσα Νομικού που αποχώρησε πρώτη πέρυσι, ή η Μαρία Κορινθίου. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ο Γιώργος Λιάγκας μιλά γενικά για την τηλεόραση. Αλλά, μιλάει ο Λιάγκας για την Καινούργιου και τον Λεμπιδάκη ή για τον Βασίλη Νομικό με τη Φαίη Σκορδά; Νομίζω ότι λέει για τις δυο κυρίες» απάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την παρουσιάστρια να επισημαίνει,

«Λέει όμως ότι θέλει να σταματήσει να μιλάει το ελάφι, να καταλάβει και να σταματήσει να μιλάει. Άρα, το ελάφι μιλάει».

«Επειδή χθες είχαμε και τον Γιάννη Αϊβάζη μπορεί να έγινε γι’ αυτό. Ο μοναδικός άνθρωπος που έχει βγει προς τα έξω, έχει μιλήσει και έχει δώσει απαντήσεις και έχει πει, χωρίς να έχει πει κιόλας, είναι η Μαρία Κορινθίου… Μερικές φορές ίσως έχει δώσει παραπάνω δικαιώματα από όσα θα έπρεπε…» είπε από τη δική της πλευρά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Αυτό, προκάλεσε την αντίδραση της Αφροδίτης Γραμμέλη, η οποία έδειξε την έντονη διαφωνία της με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Εγώ διαφωνώ σε όλα με τον Γιώργο Λιάγκα. Βαρέθηκα να είμαι σε μια τηλεόραση που ο παρουσιαστής είναι ο αυτοκράτορας. Τι είμαστε εμείς; Δεν είμαστε επαγγελματίες; Δεν είμαστε δημοσιογράφοι, εργαζόμενοι, δε φτύνουμε αίμα; Είναι δυνατόν ο Γιώργος να εμφανίζεται ότι επιλέγει ποιους θα έχει και ποιους όχι; Που είναι τα κανάλια; Εγώ από το κανάλι έχω προσληφθεί. Ο Γιώργος εμφανίζεται εδώ ως ο άνθρωπος που λύνει και δένει σε μια εκπομπή.

Δεν υπάρχει σταθμός, ο Γιώργος αποφασίζει. Επίσης, ποιος μου λέει εμένα ότι όταν μια εκπομπή δε πάει καλά, δε φταίει ο παρουσιαστής; Εγώ δεν έχω δει ποτέ να μένει μια ομάδα και να φεύγει ο παρουσιαστής. Μια ζωή δεν αλλάζουν οι άνθρωποι δίπλα στους παρουσιαστές; Μια ζωή δε χρεώνονται οι άνθρωποι δίπλα τις αποτυχίες;» είπε η Αφροδίτη Γραμμάλη.

«Έχει δίκιο η Αφροδίτη…» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Read More

And More