Θοδωρής Βαμβακάρης: «Είχαμε καλεσμένο τον Μάρκο Σεφερλή και δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις μας»

Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος βρέθηκαν καλεσμένοι στην στήλη της Λιλής Πυράκη στην εκπομπή Breakfast@Star.

Το ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό δίδυμο μεταξύ άλλων,  μίλησαν για την κοινή τους πορεία στα media, ενώ αναφέρθηκαν και στον Μάρκο Σεφερλή, αποκαλύπτοντας πως ενοχλήθηκε από κάποιες ερωτήσεις που του έκαναν όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός η ο άλλος».

«Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να χωρίσουμε επαγγελματικά με τον Τάκη. Επίσης, στα 26 χρόνια που δουλεύουμε μαζί δεν έχουμε απολυθεί ποτέ, πάντα φεύγουμε μόνοι μας», είπε αρχικά ο Θοδωρής Βαμβακάρης.

«Τον τίτλο της εκπομπής τον σκέφτηκαν από την ΕΡΤ και στην αρχή δεν μας άρεσε κιόλας. Δεν ξέρουμε ακόμα ποιος είναι ο Αυτός και ποιος ο Άλλος», δήλωσε στη συνέχεια ο Τάκης Γιαννούτσος.

Όσο για την ενόχληση του Μάρκου Σεφερλή με τις ερωτήσεις που του έκαναν όταν πήγε καλεσμένος στην εκπομπή τους, εξήγησαν: «Ο Μάρκος Σεφερλής. Κάποιες ερωτήσεις που του είχαν γίνει δεν του άρεσαν αλλά εμείς οφείλαμε ως δημοσιογράφοι να τις κάνουμε. Εμείς κάνουμε τις ερωτήσεις που θα ήθελε να κάνει ο κόσμος. Μπορεί ο καλεσμένος να πει: δεν θέλω να απαντήσω. Ακόμη και φίλοι μας δεν ήθελαν να έρθουν στην εκπομπή».

Read More

And More