Τηλεθέαση: Πρωτιά για το Live News στο Mega

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε η απογευματινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA, «LIVE NEWS» με τον Νίκο Ευαγγελάτο την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου εξασφαλίζοντας την πρωτιά και στις δύο κατηγορίες κοινού, τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 17,5% όσο και στο σύνολο με ποσοστό 17%.

Με την τρέχουσα ειδησεογραφία και την κάλυψή της αναλυτικά και σφαιρικά από την εκπομπή LIVE NEWS να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των τηλεθεατών, για την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου η αναλυτική καταγραφή έδειξε ότι πάνω από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές (515.543) παρακολούθησαν την εκπομπή του MEGA ενώ η κάλυψη ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές (1.526.671).

Στη ζώνη 16:15-18:34 που μεταδίδεται το LIVE NEWS η πρωτιά και στις δύο κατηγορίες κοινού ήταν ξεκάθαρη. Στο σύνολο κοινού μετά το MEGA ακολούθησε το STAR με 14,7%, ο ALPHA με 12,4%, ο ΑΝΤ1 με 11%, ο ΣΚΑΙ με 9,15%, η ΕΤ1 με 5,1% και το OPEN με 3,8%.

Στο δυναμικό κοινό 18-54 και πάλι η πρωτιά MEGA ήταν αδιαμφισβήτητη με τον ΑΝΤ1 στην δεύτερη θέση με 13,2%, τον ΣΚΑΙ με 11,2%, το STAR με 10,9%, τον ALPHA με 10,1% και το OPEN και την ΕΤ1 με 3,9%.

Πηγή: Zappit.gr

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164