Τηλεθέαση: Στα ύψη το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο – Σε άνοδο η ενημέρωση του Mega

Οι συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τη σοκαριστική αποκάλυψη ότι ο δολοφόνος ήταν ο σύζυγός της, ο 32χρονος πιλότος, βρέθηκαν στο επίκεντρο της επικαιρότητας την Παρασκευή 18 Ιουνίου. Το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο αποτέλεσαν πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για την ενημέρωσή τους, με αποτέλεσμα η τηλεθέαση της εκπομπής να στείλει το Mega στην κορυφή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Live News σημείωσε τηλεθέαση 27% στο δυναμικό κοινό και 27,2% στο σύνολο. Η εκπομπή σκαρφάλωσε στην κορυφή του πίνακα και άγγιξε ακόμα και το 30,5%!

Σε άνοδο βρίσκονται, ακόμα, τόσο η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega όσο και το κεντρικό δελτίο. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη συγκέντρωσαν το 12,4% του δυναμικού κοινού στην πρωινή ζώνη, ενώ η Κατερίνα Παναγοπούλου κράτησε στο Μεγάλο Κανάλι, το βράδυ, το 13,2% των τηλεθεατών ηλικίας 18-54.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Πηγή: zappit.gr

Read More

And More