Τηλεθέαση: Το Live News κερδίζει την πρωτιά στην απογευματινή ζώνη

Το ραντεβού με την ενημέρωση κάθε απόγευμα στις 16:20 στο Mega και στο Live News έχει γίνει πλέον σταθερό. Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η δημοσιογραφική του ομάδα παρουσιάζουν ένα πλήρες ενημερωτικό μαγκαζίνο, δίνοντας την εικόνα της επικαιρότητας και των πιο σημαντικών θεμάτων της ημέρας, με ρεπορτάζ, αποκαλύψεις και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Οι τηλεθεατές έδειξαν ξεκάθαρα και την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 την προτίμησή τους στην εκπομπή, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τα ποσοστά τηλεθέασης και χαρίζοντας την πρωτιά στο Mega.

Με μέσο όρο 19,1% στο δυναμικό κοινό και 18,2% στο γενικό σύνολο, η τηλεθέαση του Live News το απόγευμα της Τετάρτης έφτασε σε τέταρτο έως το 23%.

Να υπενθυμίσουμε ότι η εκπομπή κινήθηκε σε υψηλά ποσοστά και τον Φεβρουάριο, έναν μήνα με μεγάλη ατζέντα δημοσιογραφικών θεμάτων, με αποκαλύψεις που συγκλόνισαν για το ελληνικό Metoo, με σημαντικές ειδήσεις από το χώρο της υγείας και την πορεία της επιδημίας COVID-19 στη χώρα μας αλλά και διεθνή θέματα που παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν στο Live News.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Πηγή: Zappit.gr

Read More

And More