Τίνα Μεσσαροπούλου για Ελένη Μενεγάκη: «Ξαφνικά προασπίστηκε τον Ουγγαρέζο λες και έχουμε ξεχάσει τι έχει συμβεί»

Την κόντρα μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Δημήτρη Ουγγαρέζου σχολίασαν στο Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 22/09, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της να εκφράζουν τις απόψεις τους για το θέμα.

Μετά την προβολή ενός σχετικού βίντεο με ό,τι έχει συμβεί το τελευταίο 24ωρο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε αρχικά: «Εγώ μπορώ να καταλάβω ότι αισθάνεται αδικημένος, ότι ένας άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκαν τέλεια τον χτυπάει. Αυτό δεν σημαίνει ότι ένας άνθρωπος που δούλεψε κοντά μας και είχαμε και καλή σχέση δεν μπορεί να έχει την άποψή του».

Στη συνέχεια, η Τίνα Μεσσαροπούλου σημείωσε: «Ποιος είναι ο Λιάγκας που λέει ότι εγώ τον έφτιαξα κι εγώ τον έκανα; Επίσης, στην έκταση που πήρε το θέμα έβαλε το χεράκι της και η Ελένη, η οποία ξαφνικά προασπίστηκε τον Ουγγαρέζο λες και έχουμε ξεχάσει τι έχει συμβεί όταν τον είχε στην άκρη και δεν τον… έπαιζε. Ξαφνικά βγήκε να επισημάνει το ταλέντο του και ότι θα πρέπει να μείνει εκτός και ότι αξίζει;».

Διάβασε επίσης εδώ:

Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος όλο νόημα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο – «Θα το πάρεις και με το παραπάνω αυτό που σου αξίζει»

«Ο Γιώργος τον έχει αυτόν τον σεβασμό για ανθρώπους που τον βοήθησαν. Εμένα μου φέρεται πάντα άψογα, ποτέ δεν με έχει κακολογήσει. Εγώ του βγάζω το καπέλο σε αυτό. Η Ελένη δίνει συμβουλές σε όσους ανθρώπους της τηλεόρασης είναι κοντά της και απορώ πώς δεν έχει κάποια διευθυντική θέση προγράμματος», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

Τότε, η Τίνα Μεσσαροπούλου συμπλήρωσε: «Όταν όμως εσύ το ίδιο πρόσωπο πριν από έναν χρόνο το είχες βάλει στον πάγκο, γιατί ξύπνησες στραβά ή γιατί εκείνη την περίοδο δεν σου άρεσε ή δεν ξέρω κι εγώ γιατί… σημασία έχει ποιος σου λέει κάτι», παρατηρεί η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στο τέλος της κουβέντας: «Όλοι στην τηλεοπτική πιάτσα μπορεί να κάνουμε ένα φάουλ, είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα. Στα δύσκολα, όταν βάλλεσαι από παντού, περιμένεις οι άνθρωποι με τους οποίους έχεις συνεργαστεί να μην είναι αυτοί που θα σε χτυπήσουν. Ο Γιώργος την πήρε την ευθύνη».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το Happy Day:

Read More

And More