Τίνα Μεσσαροπούλου για Ελένη Χατζίδου: Η απάντηση για το ρεπορτάζ του Happy Day – «Περσινά ξινά σταφύλια»

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Τίνα Μεσσαροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή δημοσιογράφος απάντησε και στην αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου ότι το Happy Day ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, χωρίς να ρωτήσουν πρώτα την ίδια.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε χαρακτηριστικά: «Περσινά ξινά σταφύλια. Ό,τι μας έχει συμβεί ανά διαστήματα, να βγαίνουμε και να λέμε τώρα. Σε αυτό το κομμάτι, υπάρχει μια σύμπνοια. Είμαστε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος στο Happy Day, τα παιδιά είναι μια κόκκινη γραμμή. Και εγώ προσπαθώ με τα χρόνια, επειδή ως χαρακτήρας δε μου αρέσει να στρογγυλεύω, πιάνω τον εαυτό μου να μη θέλω εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Στο τηλεοπτικό λίγο πολύ τα έχω ζήσει όλα, είμαι πάρα πολλά χρόνια σε αυτήν τη δουλειά, ένα αποκλειστικό λιγότερο δε θα έρθει να αποδείξει κάτι για τη δική μου αξία, δε θα μου προσφέρει τίποτα παραπάνω. Υπάρχει για όλους χώρος».

 

Να σου θυμίσουμε πως η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε μέσα από το Breakfast@Star: «Όταν εγώ ήμουν έγκυος δεν το είχα ανακοινώσει. Το είχα πει στους δικούς μου, στους πολύ κοντινούς μου. Και κάποια στιγμή η πρώτη εκπομπή που βγήκε και το αποκάλυψε ήταν το Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Είχα θυμώσει τόσο πολύ. Ήταν κάτι που ίσχυε και ήθελα εγώ να το ανακοινώσω. Μιλήσαμε αμέσως μετά, το έχουμε λύσει με τη Σταματίνα, μου είχε στείλει ένα μήνυμα. Αλλά θέλω να πω πού σταματάνε αυτά τα όρια…».

Διάβασε επίσης:

Ελένη Χατζίδου: Η δημόσια συγγνώμη της παρουσιάστριας – «Με την Σταματίνα Τσιμτσιλή είμαστε πολύ καλά»

Read More

And More