Τίνα Μιχαηλίδου: Εξηγεί τους λόγους που αποχώρησε από την εκπομπή Μελέτη – Μάνεση! – Tα καρφιά για εκφοβισμό…

Από τις πρωινές εκπομπές, έγινε γνωστό ότι η δημοσιογράφος Τίνα Μιχαηλίδου αποχώρησε από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη αλλά και από το κανάλι! Λίγο μετά τις 16.30 η δημοσιογράφος με μια ανάρτησή της στο facebook, επιβεβαίωσε την παραίτησή της από το κανάλι ενώ με ένα αιχμηρό κείμενο εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να παραιτηθεί και να μείνει χωρίς δουλειά στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν! Να σημειώσουμε ότι στο κείμενό της η δημοσιογράφος δεν κάνει καμία αναφορά στον Νίκο Μάνεση με τον οποίο συνεργάζεται πολλά χρόνια στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου

Διάβασε ολόκληρη την ανάρτηση που εξηγεί τους λόγους της αποχώρησή της 

Κι όμως, παραιτήθηκα! Δεν έχω παραιτηθεί από άλλες και άλλες εκπομπές και έχω υπηρετήσει αυτό το κανάλι όλα αυτά τα χρόνια με πολλή αφοσίωση και αγάπη! Έχω σταθεί με πολύ μεγάλο επαγγελματισμό σε ό, τι και αν μου έχει ζητηθεί όλα αυτά τα χρόνια! Προφανώς και για να παραιτούμαι στα μέσα Οκτωβρίου υπάρχει σοβαρός λόγος!


Προφανώς και δεν μου είναι ευχάριστο να παραιτούμαι από ένα κανάλι που αγάπησα πολύ, που υπηρέτησα με πάθος, χωρίς να κοιτάω ποτέ το ρολόι, χωρίς να λέω ποτέ «όχι» σε ό, τι και αν μου ζητήθηκε και να μένω χωρίς δουλειά στη αρχή της σεζόν! Όμως κάπου υπάρχουν κόκκινες γραμμές και όταν αυτές ξεπερνιούνται και καταπατούν τις αξίες μου, την αξιοπρέπεια μου και τον αυτοσεβασμό μου, τα όρια είναι διακριτά!


Οι γονείς μου, μου έχουν μάθει να μην τα παρατάω ποτέ, αλλά μου έχουν μάθει επίσης να μην ανέχομαι καταστάσεις που προσβάλουν την αξιοπρέπειά μου, τον αυτοσεβασμό μου και τις αξίες μου! Να δίνω τον εαυτό μου στη δουλειά, αλλά όχι και την ψυχή μου! Να παλεύω για τα ιδανικά μου με ήθος και σεβασμό, να είμαι ευγενής, αλλά να μην σκύβω το κεφάλι όταν κάποιος ξεπερνά τα διακριτά μου όρια!


Δυστυχώς είναι η μόνη φωτογραφία που έχω από αυτήν την εκπομπή και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά -έναν έναν- όλους τους εικονιζόμενους συναδέλφους για αυτή τη συνεργασία και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια!
Όσο για την @nonoram ήταν τιμή μου που τη γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί της! Είναι «αντράκι» και την ευχαριστώ θερμά για την κατανόηση! Όσο για τις ζωντανές συνδέσεις, από αυτές καθιερώθηκα, τις αγάπησα και θα το έκανα ξανά με πολύ μεγάλη μου χαρά, αλλά όχι στο πλαίσιο κανενός εκφοβισμού! Να κυνηγάτε τα όνειρά σας και να παλεύετε γι’ αυτά, αλλά να μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας τα ορίζει και να αποφασίζει για την «συντέλειά» σας!

Read More

And More