Τίτλοι τέλους για εκπομπή του Epsilon!

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι αλλαγές στο Epsilontv μιας και απ ΄ότι δείχνουν τα πράγματα, οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν βάλει σκοπό να μην σταματούν να μας εκπλήσουν.

Η νέα διοίκηση του καναλιού θέλει το κανάλι των Μελισσίων, να περάσει και ουσιαστικά στην νέα τηλεοπτική εποχή του, με αποτέλεσμα οι πάντες να δουλεύουν νυχθημερόν, με πρώτη και καλύτερη φυσικά την ‘Αλκηστις Μαραγκουδάκη που κρατά τα ηνία του σχεδιασμού του προγράμματος.

Έτσι ,λοιπόν, πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως μία από τις εκπομπές του Epsilon ρίχνει πρόωρα αυλαία. Και μάλιστα, μία εκπομπή η οποία έβγαινε στον αέρα καθημερινά.

Ο λόγος για την εκπομπή “2 ΣΤις 2”, η οποία μεταδιδόταν κάθε μεσημέρι στις 2.00 και την παρουσίασή της είχαν αναλάβει η Μαρία Ένεζλη και η Φωτεινή Γεωργαντά.

Μία εκπομπή η οποία αρχικά στήθηκε για τις ανάγκες της κάλυψης των backstage του “Survivall Secret” και στην συνέχεια λειτουργούσε περισσότερο για την προώθηση προιόντων τηλε-μάρκετινγκ!

Η απόφαση του να σταματήσει η μετάδοση της εν ΄λόγω εκπομπής εννοείται πως οφείλεται και στις χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης, αλλά και στη γενικότερη αναδιαμόρφωση που επιχειρείται στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού από νωρίς το πρωί, μέχρι και το μεσημέρι.

Το κενό που δημιουργείται στο πρόγραμμα θα καλυφθεί για την ώρα με μετάδοση ελληνικών ταινιών.

Read More

And More