Το Jason Αντιγόνη ως Ιάσονας Δούσης απαντά: «Δεν έχω μετανιώσει για τις τολμηρές εμφανίσεις μου»

Ο Ιάσων Δούσης έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή του και αφού αρχικά είχε συστηθεί στο κοινό ως “Jason Αντιγόνη“, πλέον χρησιμοποιεί αρσενική αντωνυμία για να αυτοπροσδιοριστεί. Ο Ιάσων Δούσης, καθηγητής, φροντιστηριούχος και εκδότης, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Το Πρωινό»

«Τα κοντά μαλλιά και τα παντελόνια τα έχω από το 2019, από τότε που είχα κατέβει και στις εκλογές υποψήφιος. Είναι πολλά χρόνια που έχω αλλάξει εμφάνιση, αλλά δεν σημαίνει ότι τώρα βρήκα την ηρεμία μου και πριν την είχα. Υπάρχει συνεχώς το δικαίωμα να αυτοπροσδιοριστούμε όπως θέλουμε», είπε αρχικά ο Ιάσονας Δούσης.

«Δεν έχω μετανιώσει για τις τολμηρές εμφανίσεις μου, εγώ μιλούσα πάντα πολιτικά και υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων, αυτό δεν έχει αλλάξει. Δεν ήμουν καθόλου μπερδεμένος, ούτε ήταν μια τάση για επανάσταση, ήταν ο τρόπος που ζούσα. Το ότι μένουμε στην φάση κάποιου, είναι πρόβλημα. Μένουμε στην εμφάνιση και δεν κοιτάμε την ουσία», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Ιάσων Δούσης. 

«Διδάσκω ιταλικά και ελληνικά για ξένους. Το φροντιστήριό μου είναι στο κέντρο της Αθήνας. Μπορεί με την προηγούμενη εμφάνισή μου να μην μπορούσα να διδάξω στο φροντιστήριο. Υπάρχουν ομοφοβικά περιστατικά και νομίζω ότι είναι καταδικαστέες από όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους, κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζει τη ζωή που θέλει, αλλιώς δεν περνάει καλά», εξήγησε σε άλλο σημείο.  

Κλείνοντας ο Ιάσονας Δούσης τόνισε: «Δεν πρέπει να υπάρχει χώρος για ανθρώπους που αναπαράγουν στερεότυπα, δεν αφήνουν όλες τις κοινωνικές ομάδες να εξελιχθούν και δεν πιστεύουν στον ανθρωπισμό. Αυτά δεν τα χρειαζόμαστε. Ας μείνουν πίσω, να πάμε μπροστά και να σεβόμαστε τον κάθε άνθρωπο».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164