Το είπε και το έκανε! Ο Μουτσινάς έστειλε χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Παπαδάκη – Η αντίδραση του παρουσιαστή (video)

Μπορεί να άργησε αλλά επιτέλους το έκανε! Ο Γιώργος Παπαδάκης, αφού είχε αποκαλέσει ψεύτη τον Νίκο Μουτσινά, καθώς είχε δηλώσει πως θα του στείλει χριστουγεννιάτικο δέντρο την περασμένη Παρασκευή και δεν το έκανε, εν τέλει ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ έκανε σήμερα το πρωί την έκπληξη!

«Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς ρε; Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς; Έχουμε εδώ τόσα μηνύματα ότι είπε την Παρασκευή στην εκπομπή του ότι θα μας στείλει ένα δέντρο. Νίκο, που είναι το δέντρο; Πάρτε τηλέφωνο τον Μουτσινά. Βρες το τηλέφωνό του και ξύπνα τον. Άμα πει… κοιμάμαι, πες του ότι τον θέλει ο Παπαδάκης να του μιλήσει. Το δέντρο, θέλουμε το δέντρο. Όταν υπόσχεσαι κάτι κύριε, πρέπει να το πραγματοποιείς» είχε δηλώσει ο παρουσιαστής του ANT1, με τον Μουτσινά να απαντά χθες το μεσημέρι: «Έχει δίκιο ο άνθρωπος. Αν με έπαιρναν τηλέφωνο όντως κοιμόμουν, γιατί είναι και η εκπομπή του αχάραγα, αλλά το δέντρο πρέπει να σταλεί! Αύριο θέλω το δέντρο να είναι στον κύριο Παπαδάκη! Βρείτε το στολίστε το! Αύριο το πρωί θα έρθουν Χριστούγεννα κύριε Παπαδάκη!».

Τελικά, το πρωί της Δευτέρας, το χριστουγεννιάτικο δέντρου μπήκε στο πλατό της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα και ο Γιώργος Παπαδάκης ευχαρίστησε από καρδιάς τον Νίκο Μουτσινά!

 

 

Read More

And More