Το Καφέ της Χαράς: Νέος παπάς στο Κολοκοτρωνίτσι – Όσα θα δούμε στον 5ο επεισόδιο της σειράς

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει αυτή την Παρασκευή με ολοκαίνουργιο επεισόδιο.

Το τρέιλερ βρίσκεται στον αέρα και σε αυτό βλέπουμε ότι στο Κολοκοτρωνίτσι θα έχουμε μια νέα είσοδο. Ο λόγος για τον Δημήτριο, τον νέο παπά του χωριού, η άφιξη του οποίου θα φέρει τα πάνω-κάτω. Τον ρόλο ενσαρκώνει ο Απόστολος Καμιτσάκης.

Ποιος είναι ο νέος παπάς του χωριού;

Ο Δημήτριος είναι ο νέος ιερέας του χωριού. Το μυστήριο που τον περιβάλλει αλλά και η φυσική γοητεία του δημιουργούν αναστάτωση στο γυναικείο ποίμνιο. Έχει σκοτεινό παρελθόν, είναι εξωσυμβατικός, οδηγεί μηχανή, και εάν παραστεί ανάγκη παίζει και μουσική στο Καφέ της Χαράς. Συνδέεται αμέσως με την Βάλια, όταν τη σώζει από ένα ατύχημα και γίνεται ο καλός της άγγελος. Όμως η σχέση τους είναι παρεξηγήσιμη από τους άλλους, ιδίως από τον Μάνο που ζηλεύει αφόρητα, και τον Περίανδρο που βλέπει το κακό «με δρασκελιές να πλησιάζει». Η σχέση του με την Βάλια είναι στο όριο, η έλξη που υπάρχει ανάμεσα τους είναι έντονη, ο πειρασμός ελλοχεύει και ο Περίανδρος που θέλει να τον διώξει από το χωριό καραδοκεί.

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο:

Ο Μάνος καταρρακώνεται και βασανίζεται από τύψεις βλέποντας τον πατέρα του σχεδόν ετοιμοθάνατο.

Άλλωστε για την κρίσιμη κατάσταση του πατέρα του έχει αποφανθεί και ένας διάσημος παγκοσμίως καρδιοχειρουργός που έτυχε να περνάει απ’ το χωριό.

Η Χαρά, όμως, με τη βοήθεια και του Μιχαήλ, αποκαλύπτει την κομπίνα του Περίανδρου. Μια νέα σύγκρουση θα επέλθει μεταξύ πατέρα και γιου, αλλά και μεταξύ Χαράς και Βάλιας.

Η συνέχεια επί της οθόνης!

Read More

And More