Το “Live News” επέστρεψε! Όσα είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος στην έναρξη – Video

Πιστός στο ραντεβού με τους τηλεθεατές του MEGA βρέθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος, το απόγευμα της Δευτέρας, στο «Live News». Την καθημερινή, ενημερωτική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού που κατόρθωσε να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες.

Μετά από την μικρή και αναγκαία παύση για το καλοκαίρι, ο Νίκος Ευαγγελάτος επέστρεψε στο τιμόνι της παρουσίασης της ενημερωτικής εκπομπής και μοιράστηκε τη χαρά για αυτό το νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα.

«Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι και καλή μας σεζόν! Είστε στο MEGA και βλέπετε από σήμερα, ξανά, το Live News. Είμαστε εδώ, σήμερα, Δευτέρα, 24η ημέρα του Αυγούστου του 2020. Περίπου όπως σας αφήσαμε στις 10 Ιουλίου. Είναι η αρχή μιας σεζόν. Η πολύ αρχή της και έχουμε τις εκκρεμότητες της προηγούμενης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ευαγγελάτος.

«Δυο θέματα είναι που μας απασχολούν και είναι αυτά που αφήσαμε πριν το καλοκαίρι και φαίνεται ότι θα τραβήξουν αρκετά. Αλλά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, στο κλείσιμο αυτής της σεζόν που ανοίγει τώρα, θα έχουν ολοκληρωθεί. Μιλάω για τον κορονοϊό και για την κρίση με την Τουρκία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ευαγγελάτος στην έναρξη του «Live News» στο MEGA.

Read More

And More