Το Ναυάγιο, επόμενα επεισόδια: Η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση ξεκινά

Το Ναυάγιο: Η δραματική σειρά του MEGA επιφυλάσσει συγκλονιστικές εξελίξεις και μεγάλες ανατροπές στα επόμενα επεισόδια.

Η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση του ναυαγίου ξεκινά. Ο Ιπποκράτης δείχνει το σκληρό του πρόσωπο στην Ειρήνη. Η Δήμητρα μαθαίνει την τραγική αλήθεια για τον θάνατο του αδελφού της.

Όσα θα δούμε από τη Δευτέρα 10 έως την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 22:50:

Επεισόδιο 105 (Δευτέρα 10 Ιουνίου):

Ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να καταδώσει τη Μαρία αλλά η Λίνα θα κάνει τα πάντα για να μην καταστραφεί η οικογένεια του ανθρώπου που αγαπά. Κάνει μία συμφωνία με τον πατέρα της και θυσιάζει την ευτυχία της για να σώσει τη Μαρία. Η Στέλλα ακούει συγκλονισμένη στο ραδιόφωνο την είδηση για την κλινική, όπου γίνονται αγοραπωλησίες βρεφών. Η Ειρήνη δείχνει στον Πέτρο το ματωμένο μαντήλι της Ευγενίας και αναρωτιούνται αν πρέπει να το πάνε στην αστυνομία. Οι κάμερες των εφημερίδων συλλαμβάνουν τον Βασιλείου να διασκεδάζει στα μπουζούκια πριν από τη δίκη δημιουργώντας νέο πονοκέφαλο για τον Παντελίδη. Η Δήμητρα λαμβάνει ένα γράμμα από τη Ρωσία και μαθαίνει την τραγική αλήθεια που της έκρυβε ο Ιπποκράτης – μια αλήθεια που θα αλλάξει όλες τις ισορροπίες. Λίγο πριν αρχίσει η δίκη, η Λαμπρινή συνειδητοποιεί ότι έχει έρθει η Σοφούλα από το χωριό για να την παρακολουθήσει. Ο Στελής τρέχει να ειδοποιήσει τον Πέτρο για την έλευση της Σοφούλας. Η δίκη για το ναυάγιο του Φοίνιξ ξεκινάει με τον πιο επεισοδιακό τρόπο.

Επεισόδιο 106 (Τρίτη 11 Ιουνίου):

Η ώρα της κατάθεσης του Πέτρου έφτασε. Η Σοφούλα, όμως, βρίσκεται στο δικαστήριο και ο Πέτρος το σκάει για να μην καταλήξει στη φυλακή. Η Ειρήνη είναι η μόνη που μπορεί να υπερασπιστεί τον Μιχάλη, μετά τη φυγή του Πέτρου, και είναι αποφασισμένη να το κάνει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να πάει κόντρα στον Ιπποκράτη. Ο Παντελίδης με τον Βασιλείου έρχονται σε δύσκολη θέση, καθώς βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία που τους καίνε. Η Αλίκη μεταφέρει στον Καλλέργη μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που άκουσε, ενώ ο Γιώργης κάνει μια ακόμα προσπάθεια να της αλλάξει γνώμη για τον γάμο της με τον Παντελίδη. Η Μαρία μαθαίνει ότι ο Δημήτρης συνήλθε και περιμένει τα χειρότερα. Ο Ιπποκράτης ξεσπάει την οργή του στην Ειρήνη κι ο Πέτρος της ζητάει να φύγει από το σπίτι με ή χωρίς τον Ορφέα.

Επεισόδιο 107 (Τετάρτη 12 Ιουνίου)

Η Δήμητρα, γνωρίζοντας πια την αλήθεια για τον θάνατο του αδελφού της, αποφασίζει να σταθεί στην Ειρήνη και να αντιμετωπίσει τον Ιπποκράτη. Ο Δημοσθένης και η Αλίκη προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί με το πιστοποιητικό ναυσιπλοΐας του Φοίνιξ και αν ο Παντελίδης το έχει παραποιήσει. Ο Ιπποκράτης συνειδητοποιεί ότι η Ειρήνη έχει φύγει από το σπίτι και την αναζητάει. Οι καταθέσεις του Μάκη και της Στέλλας συγκινούν το ακροατήριο και δημιουργούν θέμα στον Παντελίδη. Όταν φτάνει η ώρα της δικής της κατάθεσης, η Λίνα παίρνει τη δύσκολη απόφαση να υπερασπιστεί τον Βασιλείου, γεγονός που σοκάρει τους φίλους της. Η Ειρήνη κινδυνεύει. Ο Πέτρος φτάνει στο σπίτι του Ιπποκράτη και απαιτεί να τη δει. Η σύγκρουση των δυο ανδρών είναι πια αναπόφευκτη.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164