Το Ναυάγιο: Η μητέρα του Πέτρου μαθαίνει για τον θάνατο του Γιάννη – Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει απόψε η σειρά «Το Ναυάγιο» μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Στο πρώτο διπλό επεισόδιο της σειράς γνωρίσαμε τους κεντρικούς χαρακτήρες, λίγες μέρες πριν το ναυάγιο που θα ανατρέψει τα πάντα.

Η σειρά εξελίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του 60′ όταν το πλοίο «Φοίνιξ» ναυαγεί με τους επιζώντες να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία των επεισοδίων και με τις προκλήσεις στις οποίες θα βρεθούν αντιμέτωποι.

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο Δευτέρα 2/10

Η μητέρα του Πέτρου μαθαίνει για τον θάνατο του Γιάννη και προσπαθεί να το κρατήσει κρυφό, πείθοντας τον Πέτρο να μην παραδοθεί. Η Λίνα ψάχνει τρόπους να το σκάσει από το σπίτι της για να ταξιδέψει κρυφά στην Αθήνα και να κυνηγήσει το όνειρό της.

Ο Μάκης αντιλαμβάνεται τα οικονομικά προβλήματα του πατέρα του, αλλά δεν γνωρίζει πως η οικογένειά του χρωστά πολλά χρήματα στον πατέρα της Λίνας.

Στα Χανιά φτάνει ένα ζευγάρι, ο Βασίλης και η Ασημίνα, των οποίων ο γάμος θα κλονιστεί από ένα μεγάλο μυστικό που κινδυνεύει να βγει στο φως όσο βρίσκονται στην Κρήτη. Η Ειρήνη και ο Απόστολος φτάνουν με ασφάλεια στα Χανιά έχοντας γλιτώσει από τρομερή φουρτούνα. Είναι σίγουροι ότι πλέον θα ταξιδέψουν με ασφάλεια ως τον Πειραιά με το «Φοίνιξ». Δεν ξέρουν όμως ότι η μοίρα έχει άλλα σχέδια γι’ αυτούς και για δεκάδες ακόμα ανυποψίαστους επιβάτες του μοιραίου πλοίου.

Read More

And More