Το Πρωινό – Φαίη Σκορδά: “Ο Κρατερός Κατσούλης αρνήθηκε να μας μιλήσει”

“Λέμε ένα γεια, δεν πειράζει. Δεν θα έπεφταν τα νούμερα. Είναι αγένεια, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Δεν είδα αξιοπρέπεια σε αυτή τη συμπεριφορά”, είπε ενοχλημένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 
 
 

Μια απρόσμενη νέα κόντρα φαίνεται να βγαίνει στην επιφάνεια. Η Φαίη Σκορδά φιλοξένησε δηλώσεις των συμμετεχόντων στο All Star Your Face Sounds Familiar, αλλά ο Κρατερός Κατσούλης δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα. Η παρουσιάστρια θέλησε να εξηγήσει τον λόγο και κάπως έτσι φανέρωσε μια υποβόσκουσα κόντρα…

 

«Να πω λίγο κάτι για να μη γίνει και κάποια παρεξήγηση. Όλοι οι παίκτες του YFSF είναι δέκα. Εμείς είδαμε από το χθεσινό γύρισμα 9, δεν είδαμε τον Κρατερό Κατσούλη, όχι σαφώς επειδή είναι απέναντι. Προς Θεού, δεν θέλω εγώ να έχω καμία σχέση ότι δεν ζητήσαμε να μας μιλήσει. Απλώς, ο ίδιος δεν ήθελε, μου μετέφεραν. Δεν ήθελε, αρνήθηκε», είπε η Φαίη Σκορδά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κινήθηκε σε υψηλότερους τόνους και είπε: «Λέμε ένα γεια, δεν πειράζει. Δεν θα έπεφταν τα νούμερα. Είναι αγένεια, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Δεν είδα αξιοπρέπεια σε αυτή τη συμπεριφορά».

Πηγή: Zappit.gr

Read More

And More