Το Πρωινό: Το teaser για την επιστροφή του Λιάγκα έχει… αέρα από παλιό τρέιλερ με τη Φαίη Σκορδά

Πριν λίγη ώρα κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του καναλιού στο instagram. 

H είδηση πως ο Γιώργος Λιάγκας, έπειτα από 3 χρόνια, επιστρέφει και πάλι στο Πρωινό δίπλα στην πρώην σύζυγό του έσκασε σαν “βόμβα” την προηγούμενη εβδομάδα. Το πρώην ζευγάρι ήταν εκείνο που άνοιξε το δρόμο και σε άλλα ζευγάρια της ελληνικής showbiz για τη συμπαρουσίαση εκπομπών το 2010 στο Mega. Τρία χρόνια μετά, μετακόμισαν στον ΑΝΤ1 ενώ το 2017 μαζί με το διαζύγιο του γάμου τους υπέγραψαν και το τηλεοπτικό τους διαζύγιο.

Σήμερα όμως, και ενώ η σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια παραμένει άριστη, αποφάσισαν να πρωτοπορήσουν και πάλι και να γίνουν το πρώτο πρώην ζευγάρι που θα συμπαρουσιάσει μια εκπομπή.

Όπως αναφέρεται και στο teaser που κυκλοφόρησε πριν λίγη ώρα, ο Γιώργος Λιάγκας θα επιστρέψει στο Πρωινό τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου. Εντύπωση δε προκαλούν και οι ατάκες  “Βρε Γιώργο”, “Βρε Φαίη” που είχαν χρησιμοποιηθεί στο πρώτο τους τρέιλερ για τον ΑΝΤ1 το 2013.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

 

Read More

And More