Το προξενιό της Ιουλίας: Άγιος καυγάς Γιωργίκη – Χάδως – Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Το προξενιό της Ιουλίας: Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της Ιουλίας, η Στάσα την παίρνει και φεύγουν από τον Τύρναβο.

Λίγο πριν, η Αλεξάνδρα προλαβαίνει να εξηγήσει στην Ιουλία το λόγο που δεν πήγε ο Γρηγόρης στο ραντεβού τους, λέγοντάς την ότι δεν έχει πάψει να την αγαπά. Την ίδια στιγμή ο Γιωργίκης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στο προξενιό και συγκρούεται με τη Χάδω.

To προξενιό της Ιουλίας – Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο:

Η παρέμβαση Στασινόπουλου θα αποδειχτεί σωτήρια για την Ιουλία που βυθισμένη στην απόγνωση κάνει μία κίνηση απελπισίας που μπορεί να αποβεί μοιραία. Την ίδια στιγμή, στο αρχοντικό Προβιού, ξεσπά μεγάλη αντιπαράθεση, με την Χάδω να είναι αντίθετη στην επιθυμία του αδελφού της να παντρευτεί τη νεαρή και όμορφη κόρη του Σκούταρη.

Η Αλεξάνδρα σπεύδοντας στο πλευρό του Γρηγόρη, αναλαμβάνει να βρει την Ιουλία και να της εξηγήσει εκ μέρους του, τους λόγους που πρέπει να αναβληθούν τα σχέδιά τους, ενώ εκείνη με την μητέρα της, λίγο πριν φύγουν για τη Λάρισα, μαθαίνουν για την οικειοθελή παράδοση του Στράτου, που ο Στασινόπουλος ήδη ανακρίνει.

Η Κυριακούλα επιμένει ότι ο Γρηγόρης πρέπει να βοηθήσει τον πατέρα του με κάθε τρόπο, ενώ η Αλεξάνδρα καταφέρνει και προσλαμβάνει για την υπεράσπισή του έναν νεαρό, φέρελπι δικηγόρο, τον Δημητρό Ατζαλίνα. Ο Στράτος, όμως, φαίνεται πως έχει κάτι διαφορετικό στο μυαλό του και δεν είναι πρόθυμος να δεχτεί την βοήθεια που του προσφέρει η κόρη του.

Read More

And More