Τόμας Φλορ: Για πρώτη φορά εικόνες από το εσωτερικό του υπερπολυτελούς διαμερίσματος που αγόρασε στο κέντρο της Αθήνας

Στον πεθερό του Φιλίππου, γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ανήκει πλέον το ακριβότερο διαμέρισμα της Αθήνας έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, εικόνες από το εσωτερικό του διαμερίσματος μετέδωσε η εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η είδηση πως το εν λόγω ακίνητο αγοράστηκε από δισεκατομμυριούχο πατέρα της Νίνα Φλορ, Thomas Flohr στο αστρονομικό ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ έκανε τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Το υπερπολυτελές διαμέρισμα βρίσκεται στον 7ο όροφο επί της οδού Ηρώδου Αττικού 17 και προκάτοχός του ήταν ο Κάρολος Φιξ. Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη εξασφάλισε αποκλειστικά για το T-Live την κάτοψη αλλά και φωτογραφίες από το εσωτερικό του ακινήτου.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει και το ρετιρέ του κτηρίου, που χτίστηκε το 1956 από τον αρχιτέκτονα Τάκη Ζενέτο, ενώ η συνολική του επιφάνεια αγγίζει τα 320 τετραγωνικά μέτρα. Ακριβώς δίπλα βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο, ενώ από το μπαλκόνι του συγκεκριμένου διαμερίσματος μπορεί κανείς να απολαύσει το Καλλιμάρμαρο, τον Λυκαβηττό και τον Σαρωνικό Κόλπο.

 

Το υπερπολυτελές διαμέρισμα περιλαμβάνει συνολικά τρία υπνοδωμάτια, πέντε λουτρά, ευρύχωρη τραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα, γραφείο αλλά και υπνοδωμάτιο υπηρεσίας, ενώ συνδέεται με τον επάνω όροφο με εσωτερική σκάλα.

Read More

And More