Τόνυ Δημητρίου: Η εξομολόγηση για τα παιδιά του – «Μου λείπει να κάνω πράγματα μαζί τους»

O Τόνυ Δημητρίου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Γεωργία Ευσταθίου, όπου μίλησε για τη ζωή των παιδιών του στην Κέρκυρα, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει ευγνώμων για τη μητέρα τους και τον σύντροφο της για το μεγάλωμα τους.

«Η ζωή στην Κέρκυρα είναι πολύ καλύτερη για τα παιδιά μου. Η Αθήνα είναι λίγο ζούγκλα, πρέπει να κοιτάμε τι είναι καλύτερο για τα παιδιά. Πρέπει πάντα ένας πατέρας να φροντίζει να είναι καλά τα παιδιά και σαφώς η μαμά τους. Είμαι χαρούμενος γιατί μιλάω μαζί τους και είναι ευτυχισμένα και αυτό μου αρκεί. Φέτος καταφέραμε να κάνουμε ένα μπάνιο στην Κέρκυρα, γιατί είχα περιοδεία. Μου λείπει να κάνουμε πράγματα μαζί», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τόνυ Δημητρίου.

Ο ίδιος δηλώνει πολύ τυχερός για την οικογένεια που έχουν τα παιδιά του και τον τρόπο που μεγαλώνουν στο νησί.

Η κόρη του εξακολουθεί να τον κάνει ότι θέλει και ο ίδιος λέει ότι «οι γυναίκες έχουν πάντα τον τρόπο να παίρνουν αυτό που θέλουν από τους άντρες». 

 

Παράλληλα, ο Τόνυ Δημητρίου λέει πως είναι παρεξηγημένος όσον αφορά στο γάμο: «Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παντρευτεί και δεν ενώθηκαν ψυχικά ποτέ» λέει ο ηθοποιός και καταλήγει «εγώ έχω παντρευτεί πολλές φορές, στα χαρτιά μόνο μια».

Read More

And More