Τόνυ Δημητρίου: «Τα παιδιά έμαθαν για την σχέση μου αφού αποκαταστάθηκε η μαμά τους»

Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και στη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Δημοπούλου για τα παιδιά του, την πρώην σύζυγό του αλλά και την τωρινή του σύντροφο. 

«Η Ανδριάνα θα γίνει 16 τον Απρίλη και ο Αλέξανδρος 14. Το ζόρι το περνάει η μαμά τους που τα μεγαλώνει με τον υπέροχο σύζυγό τους», ανέφερε αρχικά για τα παιδιά του ο Τόνυ Δημητρίου. 

«Η εφηβεία και η προ εφηβεία έχει τα θέματά της, η πρώην σύζυγός μου είναι ο κυματοθραύστης μου. Δεν θα έμπαινα εμπόδιο στην ευτυχία της μητέρας τους ποτέ ακόμη και αν διαφωνούσα με κάποια απόφαση», συμπληρώνει ο Τόνυ Δημητρίου.

Για τον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του ανέφερε: «Έχω χωρίσει εδώ και δέκα χρόνια και τότε σαφώς όλες οι μέρες δεν ήταν ίδιες αλλά με καλή θέληση και διάλογο λύνονται όλα».

«Εγώ ενώ ήμουν σε μια σχέση αρκετούς μήνες μετά τον χωρισμό, τα παιδιά μου το έμαθαν αφού αποκαταστάθηκε η μαμά τους. Πρέπει οι σχέσεις να κρατιούνται όσο υπάρχει γέλιο και πάθος. Αν δεν περνάς καλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να είσαι με έναν άνθρωπο», συμπλήρωσε ο Τόνυ Δημητρίου σε συνέντευξή του στο Mega. 

Read More

And More