Τόνυ Δημητρίου: «Τα παιδιά μου μεγαλώνουν με τη μητέρα τους και τον υπέροχο σύζυγό της»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Τόνυ Δημητρίου στο Breakfast @ Star και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή, με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά του καναλιού «Τρία Μίλια».

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του και τα παιδιά του που ζουν στην Κέρκυρα, καθώς και στις δύσκολες συνεργασίες που είχε κατά το παρελθόν.

«Όταν μου ανακοινώθηκε ότι τα παιδιά θα πάνε στην Κέρκυρα, σαφώς και σφίχτηκα γιατί ήξερα ότι δεν θα έχω την επαφή κι ότι θα χάσω πάρα πολλά πράγματα από το μεγάλωμά τους. Όμως θεώρησα ότι θα ήταν πολύ καλύτερο τα παιδιά να μεγαλώνουν σε ένα υπέροχο νησί, και σε ένα υπέροχο περιβάλλον με ασφάλεια με την πρώην γυναίκα μου και τον υπέροχο σύζυγό της. Είμαι ευγνώμων».

Αναφερόμενος στις δύσκολες συνεργασίες, ο Τόνυ Δημητρίου δήλωσε: «Έχω φύγει από δουλειά ενώ είχα κάνει μία συμφωνία. Μου είπαν ότι αυτή θα πρέπει να αλλάξει καθώς τα χρήματα που θα έπαιρναν δεν ήταν αυτά. Έμαθα ότι μου έλεγαν ψέματα και τους είπα “ευχαριστώ πολύ και πως δεν είναι θέμα οικονομικό αλλά ότι πήγατε να με εξαπατήσετε”».

Read More

And More