Τριαντάφυλλος για Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ρεκόρ ο γάμος της, εύχομαι να κρατήσει, να κάνουν παιδάκια»

Ο Τριαντάφυλλος τραγούδησε στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ενώ έκανε τις νέες του δηλώσεις στην κάμερα του Mega για το εάν από τη νέα χρονιά τον δούμε ξανά στην παρουσίαση ή στον νέο κύκλο του Survivor. 

Ο γνωστός τραγουδιστής χαρακτήρισε «ρεκόρ» τον γάμο της Ελίζαμπεθ με την οποία συμμετείχαν μαζί στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Μου έλεγε ότι θέλει να βρει ένα καλό παιδί, να κάνει οικογένεια και να παντρευτεί, και της ειπα ότι αν παντρευτεί θα έρθω στον γάμο της να τραγουδήσω αφιλοκερδώς. Κράτησα τον λόγο μου. Είναι ρεκόρ που παντρεύτηκε μέσα σε δύο μήνες από την γνωριμία της με τον σύζυγό της. Εύχομαι να κρατήσει για πάντα και να κάνουν και παιδάκια», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος

Για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στην εκπομπή που στήνουν για το Σαββατοκύριακο στο Open, ο τραγουδιστής απάντησε πως δεν θα βρίσκεται στην πρωινή παρέα, καθώς προτεραιότητα έχουν οι εμφανίσεις του ως τραγουδιστής. 

«Δεν προλαβαίνω να είμαι. Είμαι πολύ πιεσμένος με την δουλειά μου είναι δύσκολο να κάνω και αυτό», απάντησε ο Τριαντάφυλλος. 

Για τον νέο κύκλο του Survivor και τα πρόσωπα τα οποία φαίνεται να επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο: «Η Δαλάκα θα είναι σίγουρα στο Survivor…είναι η 4η φορά. Στο 10 σταματάμε. Είναι φανταστική η προσφορά που μου έχουν κάνει από την παραγωγή του Survivor. Δεν ξέρω αν θα δεχθώ λόγω δουλειάς», είπε ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Read More

And More