Τριαντάφυλλος: «Η Ελευθερία Ελευθερίου βρήκε άλλον, Μάριε την πάτησες»

Νέες αποκαλύψεις έκανε ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha.  Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο Survivor All Star και την επιστροφή της Ελευθερίας Ελευθερίου από τον Άγιο Δομίνικο.

«Πολύ καλά έκανε και είπε η Ελευθερία πως έβαλε τελεία στη σχέση με τον Μάριο, το ξέρω και γω αυτό. Επίσης, το έχω πει, η Ελευθερία είναι ένα πολύ καλό παιδί και καλή ψυχούλα και συγχωρεί και τα λοιπά. Από εκεί και πέρα για τα ερωτικά τους, τι να κάνω εγώ ρε παιδιά; Και στα ερωτικά τους εγώ θα είμαι μέσα;» ήταν η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή.

Ενώ πέρασε σε μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της τραγουδίστριας: «Κλασική Ελευθερία Ελευθερίου, τι να κάνουμε τώρα; Έτσι την αγαπάμε. Αγάπα, λέει, τους φίλους σου με τα ελαττώματα τους. Η Ελευθερία βρήκε άλλον, Μάριε την πάτησες! Η Ελευθερία βρήκε άλλον, η Ελευθερία είναι νούμερο ένα, παιδιά, τέλος» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

Τέλος, ο τραγουδιστής παραδέχτηκε πως έχει άριστες φιλικές σχέσεις με την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία του μιλά για τα προσωπικά της…

«Είναι μια τόσο όμορφη κοπέλα, πολύ καλό παιδί οπότε γιατί να μην βρει άλλον; Ξέρουμε ότι και με τον Μάριο δεν είχε και κάτι τώρα. Αφού δεν είχε, τελείωσε. Μου μιλάει, μου λέει κάποια πράγματα και η κοπέλα είναι μια χαρά» πρόσθεσε, ακόμα, ο Τριαντάφυλλος στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Read More

And More