Τριαντάφυλλος: Οριστικό τέλος στη φιλία του με Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη – «Δεν θέλω καμία σχέση»

Τέλος στη φιλία του με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη επιθυμεί να δώσει ο Τριαντάφυλλος, μετά τις εξελίξεις στο Survivor All Star αλλά και την στάση που κράτησε το ζευγάρι απέναντι στους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. 

Περισσότερα αποκάλυψε ο τραγουδιστής στο Open Weekend ο οποίος σχολίασε το φετινό Survivor μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια.

«Τον Τάκη τον έχω στηρίξει και το ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος. Είναι μαγκιά του που ένας 50χρονος πήγε εκεί και έκανε όλα αυτά που έκανε. Όταν ήμασταν με τον Σάκη και την παρέα του στο μαγαζί του, του έλεγα: μακριά από τους Amigos. Μου έλεγε «ναι, εννοείται, τι λες τώρα;» και μετά τους έβλεπα μέσα να λένε ο ένας στον άλλο «φίλε μου», ανέφερε ενοχλημένος ο Τριαντάφυλλος.

Και ξεκαθάρισε: «Εγώ 6,5 μήνες στο Survivor έφτυσα αίμα και από κάποια συγκεκριμένα άτομα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τα ξαναβρούμε. Θέλω ο Σάκης και η Μαριλένα να είναι καλά και ευτυχισμένοι και με αγάπη, απλά εγώ δεν θέλω καμία μα καμία σχέση», είπε ο Τριαντάφυλλος για την απόφασή του να βάλει τέλος στη φιλία του με το ζευγάρι που παραμένει στο Survivor All Star. 

Read More

And More