Τριαντάφυλλος: Στο πλευρό της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή τον ερχόμενο χειμώνα;

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή μετά την συνύπαρξή τους στη σκηνή του “Just the 2 of us” τον περασμένο Δεκέμβρη, ετοιμάζουν να ενώσουν τις φωνές του και να συνεργαστούν για πρώτη φορά. Οι δύο κορυφαίες τραγουδίστριες έχουν συμφωνήσει να μοιραστούν την πίστα του ίδιου νυχτερινού κέντρου, με τους fans τους να περιμένουν πως και πως τη στιγμή της έναρξης των εμφανίσεών τους. 

Το πρωί της Παρασκευής, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από τη “Φωλιά των ΚουΚου” αποκάλυψε ότι το σχήμα Βίσση – Βανδή θα συμπληρώσει ακόμα ένας άνδρας. Μάλιστα, εκείνος έρχεται με φόρα από τον Άγιο Δομίνικο και αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων μηνών. Ο λόγος φυσικά για τον Τριαντάφυλλο.

Χθες το μεσημέρι, ο γνωστός τραγουδιστής απόλαυσε ένα χαλαρό γεύμα δίπλα στη θάλασσα μαζί με τη σύζυγό του και τον Θανάση Παπαγεωργίου, ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου Fever.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο επιχειρηματίας πρότεινε στον Τριαντάφυλλο κλειστό συμβόλαιο πέντε χρόνων. Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται πολύ κοντά στον να υπογράψει συμβόλαιο με την Panik Records.

Από την άλλη πλευρά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο θέμα και ανέφερε ότι είναι πολύ δύσκολο να δούμε αυτούς τους τρεις καλλιτέχνες να συνεργάζονται. 

“Επειδή το έψαξα λίγο, θέλω να σας πω ότι το σχήμα θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο. Σε αυτή τη φάση οι δύο τραγουδίστριες τα έχουν βρει τόσο καλά, που θεωρούν ότι είναι ένας πυρήνας… Άνθρωποι που ξέρουν και είναι κοντά σε αυτές τις τραγουδίστριες θεωρούν πολύ δύσκολο να θέλουν να διευρυνθεί το σχήμα. Όχι ότι δεν εκτιμούν τον Τριαντάφυλλο, αλλά θεωρούν ότι το Βίσση – Βανδή είναι πιο δυνατό από μόνο του. Είναι αυτή η επανένωση…”, ήταν τα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

 

Read More

And More