Στο T-live

Τροχαίο Γιάννη Ξανθόπουλου: Σοκάρει ο άνθρωπος που απεγκλώβισε τους 19χρονους – «Ο συνοδηγός είχε χωθεί στον χώρο που είναι για τα πόδια»

Ο άνθρωπος που έφτασε πρώτος στο σημείο όπου έγινε το θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, μίλησε στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Μαρτίου.

Σε μία συγκλονιστική περιγραφή, ο κ. Γιάννης αποκάλυψε ότι είδε μόνο τον 19χρονο οδηγό στην αρχή καθώς ο συνοδηγός δεν φαινόταν γιατί το σώμα του είχε μπει από τη σύγκρουση

«Όταν έφτασα στο σημείο, είδα τον τραγουδιστή που είχε συρθεί μόνος του έξω από το αυτοκίνητο. Μου έλεγε «φίλε κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο, δεν ξέρω τι έγινε». Φαινομενικά ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Δεν είδα πληγές και αίμα πάνω στον τραγουδιστής.

Όταν πλησίασα το αυτοκίνητο ζούσαν και οι δύο 19χρονοι. Είδα μόνο τον οδηγό, άφησα την τσάντα μου και προσπάθησα να βοηθήσω. Μου έλεγε: «τι έγινε ρε φίλε;». Ο συνοδηγός δεν φαινόταν. Τον είχε χτυπήσει το μεγάλο ηχείο από πίσω και προσπαθούσα να βγάλω από πάνω του μερικά κομμάτια από τη σύγκρουση. Το παιδί με παρακαλούσε να τον βοηθήσω και με ρώτησε πού είναι ο συνοδηγός. Τότε, κατάλαβα ότι υπήρχε και δεύτερο άτομο. Το παιδί είχε χωθεί στον χώρο που είναι για τα πόδια» πρόσθεσε ο κ. Γιάννης στο T-live.

Δες όλα όσα είπε στην αποκαλυπτική του μαρτυρία:

Διάβασε επίσης:

Γιάννης Ξανθόπουλος: Νέα ντοκουμέντα από το θανατηφόρο τροχαίο – Φωτογραφίες σοκ από τα «σμπαραλιασμένα» αυτοκίνητα

Read More

And More