Τσιμτσιλή για Συνατσάκη: «Όταν τάσσεσαι υπέρ των αδυνάτων, είναι περίεργο να προσβάλλεις μια γυναίκα για τις πλαστικές»

Η κόντρα ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη συνεχίζεται, καθώς η δημοσιογράφος το βράδυ της Τρίτης 28/11 θέλησε να απαντήσει σε όσα είπε η youtuber.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης 29/11 μαζί με τους συνεργάτες της στο «Happy Day» σχολίασαν τα όσα έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο γυναίκες, με την παρουσιάστρια του Alpha να βρίσκει δίκιο και στις δύο πλευρές.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά άκομψο γιατί όταν είσαι μια γυναίκα που έχεις αποδείξει ότι έχεις ενσυναίσθηση, ότι τάσσεσαι στο πλευρό των αδυνάμων…  Εγώ δεν θα ξεχάσω που η Συνατσάκη ήταν στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη για το βίντεο που είχε διαρρεύσει από σύντροφό της για να την εκθέσει. Τότε είχε μπει μπροστά πρώτη.

Όταν τάσσεσαι υπέρ των αδυνάτων, ακούγεται λίγο περίεργο να προσβάλλεις μια γυναίκα επειδή επέλεξε να κάνει πλαστικές», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ αυτό που θα επαναλάβω ότι όλοι όσοι είμαστε εδώ αλλά και στις άλλες εκπομπές στο παρελθόν μπορεί να έχουμε κάνει κάτι αντίστοιχο. Και εγώ το ίδιο θέμα αλλιώς θα το σχολίαζα στα 20 αλλιώς στα 30 αλλιώς στα 40, ανάλογα τις εμπειρίες και πολλά άλλα».

Δες όλα όσα ειπώθηκαν παρακάτω:

Read More

And More