Τυφώνας ο Γιώργος Παπαδάκης! Η πρεμιέρα του έφτασε μέχρι και το 43,9%…

Ε, ναι ,λοιπόν, είναι… ένας, μόνο ένας, δεν υπάρχει άλλος κανένας! Κλεμμένο στο περίπου από τη λατρεμένη “Φρουτοπία”. Τι θυμήθηκα τώρα…

Όμως, ναι αυτή ακριβώς η έκφραση μπορεί να ταιριάξει γάντι στο Γιώργο Παπαδάκη, όταν βλέπεις πως ένας παρουσιαστής μετά από 28 ολόκληρα χρόνια καθημερινής παρουσίας στον “αέρα” ενός καναλιού, όχι δεν έχει χάσει τη… φόρμα του, αλλά εξακολουθεί να τρέχει σαν έφηβος το 100στάρι και να τερματίζει πρώτος, με επιδόσεις που πραγματικά ζαλίζουν!

Η δημοσιογραφία δεν είναι εύκολο πράγμα… Η τηλεόραση σίγουρα δεν είναι εύκολο πράγμα… Το να εκτίθεσαι σε καθημερινή βάση για ολόκληρες δεκαετίες χωρίς να φθείρεσαι, είναι μάλλον άθλος, όσο για τη μάχη της τηλεθέασης; Εκεί είναι που πέφτουν καθημερινά “κορμιά” και κάπως έτσι ακόμα κι αν ο άλλος δεν σου αρέσει τηλεοπτικά, δεν τον πας, δεν σου πάει, δεν μπορείς να μην του αναγνωρίσεις την επιτυχία του, όταν έχει κλείσει 28 χρόνια στις επάλξεις με καθημερινό τρίωρο πρόγραμμα κι ακόμα συνεχίζει!

Ο Γιώργος Παπαδάκης ,λοιπόν, συνεχίζει ακάθεκτος, μιας κι απ ΄ότι αποδεικνύεται το “Καλημέρα Ελλάδα”, είναι πια μία εκπομπή που έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητας των τηλεθεατών. Είναι μία εκπομπή με την οποία οι τηλεθεατές έχουν μάθει να ξυπνούν παρέα, να πίνουν καφέ παρέα και να ενημερώνονται.

Έτσι, ο κύριος Γιώργος μου (όπως αγαπώ εγώ να τον φωνάζω κι όχι “κύριε Παπαδάκη”, όπως όλοι οι άλλοι…) ήρθε χθες στους δέκτες μας, μας καλημέρισε και με αυτή τη πρώτη του καλημέρα, κατάφερε να βάλει φωτιά στα μηχανάκια της Nielsen, μιας και η πρεμιέρα του “Καλημέρα Ελλάδα”, έφτασε να χτυπά κάποια στιγμή το 43,9%! Απίστευτο; Κι ,όμως, τηλεοπτικό ή μάλλον… Παπαδακικό.

Φυσικά γι΄αυτές τις επιδόσεις έπαιξε ρόλο και το γεγονός, ότι η εκπομπή φέτος σηκώνει αυλαία στις 6.00 το πρωί και όχι στις 7.00, οπότε αναπτύσει ακόμα μία μεγαλύτερη φόρα.

Κατά τα άλλα, στο σύνολό της έκανε κατά μέσο όρο 29.5%, ενώ η κούρσα της στους πίνακες τηλεθέασης διαμορφώθηκε ως εξής: 36,4%, 40,3%, 43,9%, 38,4%, 36,0%, 36,4%, 33,2%, 29,1%, 28,2%, 21,2%, 22,1%, 18,6%, 24,5%, 17,9% και έκλεισε με 18,5%!

Σαν να λέμε… τυφώνας Παπαδάκης!

Read More

And More