Τζένη Διαγούπη: «Κάποιοι είμαστε μαζί με τα θύματα και κάποιοι είμαστε μαζί με τους θύτες»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε η Τζένη Διαγούπη το μεσημέρι της Πέμπτης 8/9.

Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή τη νέα σεζόν της κωμικής σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μεταξύ άλλων μίλησε για το κίνημα metoo και την δίκη του συναδέλφου της, Πέτρου Φιλιππίδη.

«Σε αυτή τη δίκη προσπαθώ, όπως όλοι μας, να δώσω το παρών και να βοηθήσω τα κορίτσια. Πηγαίνω όποτε μπορώ. Αυτή τη στιγμή είμαστε όμως διχασμένοι και έτσι θα συνέβαινε γιατί στην κοινωνία υπάρχουν όλες οι γνώμες μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη τι θα γίνει. Κάποιοι είμαστε μαζί με τα θύματα και κάποιοι είμαστε μαζί με τους θύτες. Οπότε εμείς προσπαθούμε να στηρίξουμε τα θύματα. Και τον θύτη τον στηρίζουν κάποιοι άνθρωποι δικοί του. Όταν αποφανθεί η δικαιοσύνη θα σκεφτούμε και εμείς κάτι ανάλογο».

«Θέλω να είμαι εκεί για να στηρίξω τα κορίτσια σε αυτό το τόσο μεγάλο βήμα που έκαναν. Δεν με ταράζουν οι ιστορίες που ακούω στην αίθουσα. Ίσως λίγο να αγχώνομαι στην αρχή, την πρώτη φορά που πήγα το καλοκαίρι, αλλά μετά δεν έχω ξαναγχωθεί. Είναι λίγο δύσκολο γιατί υπήρχε μια συνεργασία, ήμασταν μαζί στο σίριαλ που συνεχίζουμε οπότε κάπως είναι δύσκολο για να αποφασίσεις να παρευρεθείς. Όταν όμως το αποφασίσεις, πρέπει να στηρίξεις την απόφαση σου πως πήγες για αυτά τα κορίτσια που έχουν προχωρήσει σε αυτό το βήμα».

«Είχα άγχος την πρώτη φορά που παρευρέθηκα για το πως θα μπορέσω να αντικρίσω την όλη κατάσταση αλλά τα κατάφερα. Δεν είχα παρευρεθεί ξανά και σε δικαστήριο» συμπλήρωσε η Τζένη Διαγούπη. «Όσα ακούγονται στην αίθουσα είναι σκληρά για όλους. Και για τα θύματα και για τον κατηγορούμενο είναι σκληρά αλλά πρέπει να τα ακούσουμε για να βγάλει η δικαιοσύνη μια απόφαση».

Read More

And More