Τζένη Μελιτά για Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου: «Η πιο συγκλονιστική φωτογραφία των τελευταίων ετών»

Μετά από σχεδόν 10 μήνες ακροαματικής διαδικασίας, αναβολές και καθυστερήσεις για διάφορους λόγους, ο Πέτρος Φιλιππίδης το πρωί της Δευτέρας 9/1 βρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την απολογία του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε στο δικαστήριο, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο και τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου. Όπως και τις προηγούμενες φορές, δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έφτασαν πιασμένες χέρι-χέρι στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Την συγκεκριμένα κίνηση των γυναικών θέλησε να σχολιάσει η Τζένη Μελιτά, μέσα από ηχηρό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε τη φωτογραφία των τριών γυναικών όπου μπαίνουν στο δικαστήριο πιασμένες χέρι χέρι και έγραψε:  «Η πιο συγκλονιστική φωτογραφία των τελευταίων ετών, κατά τη γνώμη. Τα χέρια αυτών των γυναικών πιασμένα σφιχτά δίνουν ΚΑΙ δείχνουν περίσσιο θάρρος, σεβασμό, αλληλεγγύη, κουράγιο, ελπίδα και φως στο μαύρο της εικόνας. Θες να πας εκεί και να πιάσεις κι εσύ το χέρι τους. Τις νιώθεις. Τις σέβεσαι. Υποκλίνεσαι».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@melitajenny)

Read More

And More