Τζένη Θεωνά: «Υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι με τον σύντροφό σου, μετά τον ερχομό του παιδιού»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Ελένη» και στη δημοσιογράφο, Δήμητρα Καλφούντζου. 

Η γνωστή ηθοποιός και οικοδέσποινα της εκπομπής «Μαμά-δες», μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη, στην ιδιαίτερη αγάπη που έχει στον μονάκριβο γιο της, Αρίωνα. 

«Μετά τον ερχομό του παιδιού, καμία έννοια δεν έχει το ίδιο περιεχόμενο. Από τη μία λες ‘’τι έχω κάνει στη ζωή και μου αναλογεί αυτή η αγάπη’’ που σου δίνει το παιδί σου και από την άλλη νιώθεις ενοχές για τα αυτονόητα. Οι μπαμπάδες έχουν έναν καταπιεστικό ρόλο, του δυνατού. Το συναίσθημα τους επετράπη τα τελευταία χρόνια», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.

Σχετικά με το αν αλλάζει η ζωή του ζευγαριού, μετά τον ερχομό ενός παιδιού, η Τζένη Θεωνά εξήγησε: «Υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι με τον σύντροφό σου. Δεν το περίμενα, πίστευα ότι θα ήθελα έναν άντρα αυτοκόλλητο. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπω ότι ο σύντροφος μου κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Ο Δήμος έχει άγχος με το παιδί. Τον άκουγα μια μέρα να του λέει να περιμένει να πάω εγώ για να φάει ένα αμύγδαλο».

«Υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι. Θέλει δουλίτσα. Όταν ο Δήμος μου λέει ‘’είσαι πολύ καλή μητέρα’’ ή ‘’θα ήθελα να έχω μια μαμά σαν εσένα’’ είναι πολύ μεγάλο κομπλιμέντο». Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι ήμουν ζευγάρι με τον γιο μου, Αρίωνα. Το είχα χάσει. Πηγαίνω στο μαγαζί, βλέπω τον Δήμο και λέω ‘’αυτός είναι’’», κατέληξε η Τζένη Θεωνά.

Read More

And More