Τζώνη Καλημέρης για Ελεονώρα Μελέτη: «Πιστεύω ότι είχε γίνει σοβαρή κουβέντα για την μεταπήδησή της στην πολιτική»

Ο Τζώνη Καλημέρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη» και μίλησε στην Κατερίνα Ζαρίφη για το τηλεοπτικό τοπίο της φετινής, αλλά και της επόμενης χρονιάς. Ο ισχυρός άνδρας των ΜΜΕ αναφέρθηκε και στο πρόωρο τέλος της εκπομπής Mega Καλημέρα και στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν έχω μιλήσει ούτε με την Ελεονώρα Μελέτη, ούτε με τον σταθμό. Η άποψή μου είναι ότι είχε γίνει μια κουβέντα σοβαρή για την μεταπήδησή της στην πολιτική, που πιστεύω ότι αν εκλεγεί στις Ευρωεκλογές θα τα καταφέρει, και ανήγγειλαν αυτή την ημερομηνία για να μην πουν – πριν το πει ο Πρωθυπουργός – ότι η Ελεονώρα θα μεταπηδήσει. Μου φαίνεται δύσκολο να αποφάσισαν ότι 1η Μαΐου κόβεται η εκπομπή. Πιστεύω ότι η μόνη λογική εξήγηση είναι αυτή ότι ήξεραν από πριν ότι θα γίνει αυτό, απλά δεν είχε διαρρεύσει, όπως στην περίπτωση του Γιώργου Αυτιά» τόνισε ο Τζώνη Καλημέρης.

«Είναι περίεργες οι εκλογές αυτές, αν εκλεγεί η Ελεονώρα πιστεύω ότι θα προσφέρει γιατί έχει και το μυαλό, τη γνώση, την καλλιέργεια και την πολιτική ματιά μετά από τόσα χρόνια για να μπορέσει να κάνει πράγματα. Το θέμα είναι να εκλεγεί» κατέληξε ο Τζώνη Καλημέρης.

 

Read More

And More