Τζωρτζίνα Λιώση: Διαψεύδει ότι παντρεύτηκε με τον Ντένη Μακρή – «Δεν έχουμε κάνει γάμο»

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha «Ο Γιατρός», η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Εντύπωση κάνει η αποκάλυψη της ηθοποιού ότι τελικά δεν έχει παντρευτεί με τον σύντροφό της, Ντένη Μακρή, κάτι που φαίνεται ότι γράφτηκε λανθασμένα το προηγούμενο διάστημα.

«Ήταν μια επιλογή να κάνουμε μια γιορτή για εμάς και τους αγαπημένους μας. Δεν ήταν αυτό που μάλλον ορίζεται από τους περισσότερους ως γάμος. Δεν έχουμε κάνει ούτε πολιτικό, ούτε θρησκευτικό γάμο. Ο νόμος μας θέλει ανύπαντρους» αποκάλυψε η ηθοποιός.

 

Η Τζωρτζίνα Λιώση αναφέρθηκε και στην τραγωδία που έζησαν η ίδια και οι γονείς της στην πυρκαγιά στο Μάτι όταν καταστράφηκε το σπίτι τους.

«Δεν έχουν δοθεί αποζημιώσεις μετά τις πυρκαγιές στο Μάτι. Δεν είναι πολύ εύκολο να πεις ότι τα παρατάω, το σπίτι δεν ορίζεται από τα τούβλα. Προσπαθούσα από την πρώτη μέρα να φυτεύω, να κάνω ό,τι μπορώ, μπας και ξαναανθίσει ο κήπος» ανέφερε η Τζωρτζίνα Λιώση.

Βέβαια σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» πριν λίγες ημέρες, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει για τον «γάμο» της με τον Ντένη Μακρή: «Ο γάμος με τον Ντένη ήρθε από μόνος του και αποφασίσαμε να κάνουμε μια γιορτή για την αγάπη».

 

Από την άλλη, ο Ντένης Μακρής είχε δηλώσει στην ίδια εκπομπή: «Και για εμένα με τη Τζωρτζίνα ο γάμος μας ήταν μια έκπληξη. Ουσιαστικά έγινε με έναν δικό μας τρόπο. Είναι κάτι που καλλιεργήθηκε μέσα στα χρόνια με πολλή αγάπη και αβίαστα ήρθε ο γάμος χωρίς να γίνει με κάποιο επίσημο και τρανταχτό τρόπο. Ήταν κάτι πολύ δικό μας που το μοιραστήκαμε με τους δικούς μας ανθρώπους….

Read More

And More