Τζούλια Κόλλια: Το τροχαίο που καθήλωσε τον σύζυγο της σε αναπηρικό αμαξίδιο και η γνωριμία τους σε… κηδεία

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Τζούλια Κόλλια και ο πλαστικός χειρουργός σύζυγός της, Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης φιλοξενήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, 15 Οκτωβρίου στο T-live. Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη γνωριμία τους, που έγινε σε… κηδεία, καθώς και τις δύσκολες στιγμές λόγω του τροχαίου που είχε ο Κωνσταντίνος.

Για την αναπάντεχη γνωριμία τους, ο Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης ανέφερε πως «έτυχε. Ήταν μία εντυπωσιακή παρουσία, οπότε δε μπορούσα να μην την κοιτάξω, παρότι ήταν κηδεία. Ήμουν διακριτικός, δεν έγινε κάποια κίνηση εκεί. Μετά έτυχε να ξανασυναντηθούμε και μετά βοήθησαν τα social media. Εγώ έστειλα το πρώτο μήνυμα».

«Όταν είχαμε γνωριστεί, μου είπε ότι ήταν στα σχέδιά του να φύγει στο εξωτερικό. Εν τέλει μείναμε έναν χρόνο μαζί και αποφάσισα να τον ακολουθήσω, ύστερα από όλα. Ερχόμουν, έδινα μαθήματα και ξανάφευγα» είπε με τη σειρά της η Τζούλια Κόλλια στο T-live. «Είμαστε 11 χρόνια μαζί» πρόσθεσε η εντυπωσιακή ξανθιά.

Αναφορικά με το σοβαρό τροχαίο που είχε ο Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης, η Τζούλια Κόλλια εξομολογήθηκε πως «ήταν σοκαριστική στιγμή. Δεν το πίστευα, ήταν 1η Απριλίου, σαν ψέμα. Βρέθηκα στον τόπο του ατυχήματος και τον βλέπω πεσμένο κάτω. Ήταν πολύ έντονη στιγμή, αλλά ο Θεός είναι μεγάλος (…) Ήταν στο αναπηρικό αμαξίδιο για τρεις μήνες. Συνολικά έκανε τρία χειρουργεία στο χέρι και δύο στο πόδι».

Ο πλαστικός χειρουργός δήλωσε ότι η σύζυγός του τού έλεγε για καιρό ότι δεν της άρεσε η μηχανή.

Δες όλη την εξομολόγηση του ζευγαριού στο T-live:

Read More

And More