Τζούλια Νόβα: “Δε με άφηνε να βγαίνω ούτε στο μπαλκόνι”

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου η Τζούλια Νόβα , (Διαβάστε εδώ όσα έλεγε η Τζούλια Νόβα λίγο καιρό πριν για τον χωρισμό τους),βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τέλος αυτής της σχέσης τους αποκαλύπτοντας μάλιστα και το πως είναι η σχέση τους.

«Περνάω πολύ ήρεμα αυτή την περίοδο. Ετοιμάζομαι να πάω στον Όλυμπο, θα ανέβω στην κορυφή, ήταν πάντα το όνειρό μου να το κάνω και φέτος βρήκα την κατάλληλη παρέα, μεγάλη παρέα, και θα ανεβούμε όλοι μαζί. Αυτό το καλοκαίρι ξεκίνησε δύσκολα, στη συνέχεια άρχισα να προσαρμόζομαι, πήγα κάποιες διακοπές με φίλες, με φίλους, ξεχάστηκα…

Ειδικά στην αρχή, όταν χώρισα, ήμουν αρκετά ταραγμένη, ήμασταν πολλά χρόνια μαζί. Μιλάμε τώρα με τον Γιάννη, η σχέση μας τώρα είναι καλύτερη, καμία σχέση με πριν. Κάτι υπάρχει τώρα στη ζωή μου, αλλά δεν θέλω να το συζητήσω, είναι πολύ νωρίς. Το να υπάρχει φλερτ στη ζωή μου είναι απολύτως φυσιολογικό, δεν θα έμενα στο… ράφι όλο αυτόν τον καιρό (Διαβάστε εδώ τι δήλωνε η Τζούλια Νόβα λίγο καιρό πριν για τις φήμες που την ήθελαν σε νέα σχέση).

Όταν έμαθα ότι ο Γιάννης έχει προχωρήσει στη ζωή του το πήρα πολύ θετικά. Ήθελα να τον δω χαρούμενο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγούμε και ζευγάρια με τη νέα σχέση του Γιάννη. Όταν έμενα με τον Γιάννη είχε τύχει να φιλοξενήσουμε και την πρώην γυναίκα του στο σπίτι, εκείνη δεν το άντεχε, εγώ δεν είχα πρόβλημα” είπε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

Δείτε εδώ video από τη βραδινή έξοδο του Γιάννη Μάρκου με εντυπωσιακή μελαχρινή.

Στη συνέχεια η Τζούλια Νόβα αναφέρθηκε και σε μια σχέση που είχε στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην πρώτη σχέση που έκανε όταν ήρθε στην Ελλάδα η οποία της άφησε πολύ άσχημη ανάμνηση καθώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος την είχε κλεισμένη μέσα στο σπίτι χωρίς να μπορεί να βγει ούτε στο μπαλκόνι

Η πρώτη μου σχέση στην Ελλάδα δεν με άφηνε να βγαίνω καν από το σπίτι, όταν έλειπε δεν με άφηνε να βγαίνω ούτε στο μπαλκόνι. Αν πήγαινε το καλοκαίρι διακοπές για 1-2 μήνες που έφευγε με τους γονείς του στα νησιά, εγώ έμενα κλειδωμένη σπίτι, ούτε μπαλκόνι. Ο γάμος πλέον δεν είναι ο πρώτος μου στόχος», είπε η Τζούλια Νόβα.

Read More

And More