Βαγγέλης Αλεξανδρής: Ο “Κυριάκος” από τις Άγριες Μέλισσες μιλά για τον γιο και τη σύζυγό του

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ή αλλιώς ο Κυριάκος Βαμβακάς από τις Άγριες Μέλισσες,  κάθισε το βράδυ της Τετάρτης απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show! Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε  για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού, εξηγεί πως έχουν αλλάξει οι ισορροπίες ανάμεσα σε εκείνον και τη σύζυγό του, Έλενα, και αποκαλύπτει πώς βιώνει την πατρότητα. Τέλος, αναφέρεται στον ρόλο του ως Κυριάκος Βαμβακάς και αποκαλύπτει τις καταιγιστικές εξελίξεις που θα ταράξουν και πάλι το Διαφάνι.

Οι Μέλισσες μου έφεραν πολλή τύχη στη ζωή μου! Παντρεύτηκα έκανα παιδί! είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης

Για τον γιο και την σύζυγό του: Ο γιος μου είναι 11 μηνών. Θεωρώ ότι δε λέει κανείς για το ζόρι που τραβάνε οι νέοι γονείς, είπε γελώντας ο Βαγγέλης. Εμείς ευτυχώς έχουμε τη πεθερά μου και μας βοηθάει. Όταν έχεις παιδί ο εγωισμός πάει περίπατο. Αυτό που λέγανε παλιά ότι πάρε του τον πόνο και δώσε τον σε μένα το ένιωσα. Όταν πήγαμε να του κάνουμε μια επέμβαση στο χαλινό και τον είχα μια ώρα σφιχτά στην αγκαλιά μου. Εξελίσσεται η σχέση του ζευγαριού με το μωρό. Με τη γυναίκα μου είμαστε πού δεμένοι, αλλά με τον ερχομό του παιδιού υπάρχει ένταση, ξενύχτι. Η γυναίκα μου ακόμα θηλάζει παρά το γεγονός ότι τέλος Φεβρουαρίου θα γίνει ενός έτους! Παραπονιέται αλλά το κάνει

Διάβασε εδώ Βαγγέλης Αλεξανδρής: O γάμος, η ζωή του και οι αποκαλύψεις για τον Μιλτιάδη από τις “Άγριες Μέλισσες”! BINTEO

Για τις Άγριες Μέλισσες, τον Κυριάκο και τον… Μπάμπη: Πέρσι ο Κυριάκος ήταν γυναικάς. Φέτος προσπαθεί να είναι οικογενειάρχης. Ο Κυριάκος έφτασε σε ένα σημείο που έπρεπε να ζυγίσει τι θέλει. Τελικά διάλεξε το στεφάνι του. Θα έρθουν δύσκολες στιγμές και για τον Μπάμπη και για τον Κυριάκο. Ενώ είναι καλό παιδί, πάει και μπλέκει. Ο Μπάμπης είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει χωρίς την πατρική φιγούρα.΄Όσο για την Ουρανία και τη βιοτεχνία, “ως Κυριάκος αισθάνομαι ότι θα παίξω δεύτερο ρόλο και δεν μπορώ να το δεχθώ. Προσπαθώ να δικαιολογήσω τον Κυριάκο για να τον στηρίξω”.

“Αν θα πάει τρίτη σεζόν το σήριαλ,  θα ήθελα να ξέρω που θα πάει η ιστορία του Κυριάκου. Όλοι οι ηθοποιοί βάζουν μεράκι ψυχή και πολλή μελέτη”

Read More

And More