Βαγγέλης Περρής: Η απάντηση στο βίντεο που ανήρτησε η Κατερίνα Καινούργιου

Συνεχίζονται οι αναφορές μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Βαγγέλη Περρή μετά τις δηλώσεις του δημοσιογράφου στο Mega Καλημέρα και την απάντηση της παρουσιάστριας για απόσπασμα από την περίοδο που βρισκόταν στην πρωινή ζώνη του Open.

Το πρωί της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε στο instagram απόσπασμα από τις δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή της ο Βαγγέλης Περρής.

Όπως θα δεις στο βίντεο, ο Βαγγέλης Περρής ερωτάται από τη δημοσιογράφο για τις γυναίκες που προχωρούν σε αισθητικές επεμβάσεις και εκείνος με τη σειρά του τη ρωτά από ποια εκπομπή προέρχεται. «Είμαι στο Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου» απαντά η δημοσιογράφος κι εκείνος σημειώνει: «Και θέλετε να μιλήσουμε γι’ αυτά τα θέματα;».

Το παραπάνω σχόλιο φαίνεται πως δεν ξεχάστηκε πότε από την παρουσιάστρια η οποία σχολίασε στην ανάρτησή της – Δες ΕΔΩ όσα έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η απάντηση του Βαγγέλη Περρή

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της παρουσιάστριας, ο δημοσιογράφος ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram τη συνέχεια από το βίντεο της εκπομπής, και συγκεκριμένα το απόσπασμα με το οποίο η Κατερίνα Καινούργιου μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

«Με έχει στηρίξει πολύ και τον αγαπάω ως άνθρωπο και μου έχει δώσει φανταστικές συμβουλές», αναφέρει στο σχετικό βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More